WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Farm House

Elke Morukuru maaltijd voelt als een speciale gelegenheid. Op maanverlichte nachten kunt u uw tafel rond een knetterend vreugdevuur in de boma omringd door flikkerende kaarsen onder een sterrenverlichte Madikwe hemel. De ervaren chef-koks koken traditioneel Afrikaans op een open vuur waar uw maaltijd wordt genoten door de geluiden van de omliggende wilde dieren.

Natuurlijk geniet u van 100% toegang tot uw keuken — het is toch uw huis — maar koken is zeker niet op de kaart, tenzij u een geëngageerde foodie bent of een persoonlijke kookdemonstratie wilt. Uw persoonlijke chef-kok zal voor elke maaltijd met u praten om voor te bereiden op uw smaak en interesse en geserveerd hoe, waar en wanneer u wilt. Geen voedingsbehoefte is te zwaar.

De huiswijnselectie is uitstekend, maar wijnovers vinden de hemel in de Morukuru kelders: gevuld met enkele van de beste wijnen van Zuid-Afrika, veel van de flessen hier zijn verzamelobjecten gekocht op de gevierde Nederburg Auction of op het Cape Winemakers Guild, en gewoon niet beschikbaar om ergens te kopen anders dan hier.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru Farm House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen