WeTu Analytics

Ant's Hill

Family Safaris

Ant's is zonder twijfel een van de meest kindvriendelijke safarilodges in Afrika: we zullen uw kinderen en familie een levensveranderende ervaring geven, van grootouders tot baby's. Dankzij ons unieke beleid kunnen kinderen van alle leeftijden samen met hun ouders meedoen aan alle activiteiten om wild te bekijken, zodat je getuige kunt zijn van hun eerste ontmoetingen met wilde dieren. Bij Ant's zijn familiesafari's echt onze specialiteit; we hebben een overvloed aan spannende en spannende safariactiviteiten voor kinderen van alle leeftijden, zodat ze kunnen vertrekken met een grondige kennis van de wildernis.

Wat maakt ons anders?
Beide lodges zijn klein en intiem, waardoor u maximale flexibiliteit hebt, er zijn geen vaste tijden en uw dag is afgestemd op uw behoeften. Kinderen zijn van harte welkom om samen met hun ouders te dineren; als alternatief kunnen speciale maaltijden of maaltijden worden geregeld. Als gezin kunt u ook privédiners boeken. Hoewel uw kinderen met u mee kunnen doen aan alle activiteiten, kunt u ze met plezier in de lodge achterlaten en genieten van een meer uitdagende wandeling of rit, want we bieden volledige kinderopvang.

We hebben een uitzonderlijke verscheidenheid aan activiteiten beschikbaar, waaronder:

Gamedrive
Begeleide wandelingen/wandelsafari's
Ponyrijden onder leiding van een gids voor beginners of jonger dan 4 jaar
Bug- en spoorwandelingen/leer ranger te worden
Paardrijlessen
Visserij
Paardrijsafari's/tochten van een hele dag
Zwemmen met de paarden
Mountainbiken
Boogschieten
Neushoorns volgen
Big 5 gamedrives
Nachtelijke hemelsafari's
Bezoek aan ons plaatselijke kindertehuis

We hebben een selectie prachtige pony's voor zowel de beginnende als ervaren kinderruiter. Beginners worden geleid door een bekwame gids en er zijn ook paardrijlessen beschikbaar. Kinderen jonger dan vier jaar worden op een pony in en rond de lodge geleid omdat ze nog te jong zijn om mee te nemen op lange buitenritten.

Beide lodges hebben verschillende faciliteiten die ideaal zijn voor kinderen, zoals het zwembad dat het hele jaar door verwarmd is, een trampoline, zandbakken, een badminton- en volleybalveld, evenals een selectie speelgoed en boeken. Vanwege onze ontspannen en informele sfeer zijn Ant's Nest en Ant's Hill ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding safaris

Zowel Ant's Nest als Ant's Hill bieden de mogelijkheid voor een aantal van de grootste wildbezichtiging in de Afrikaanse bush — vanaf paard. U kunt galoperen langs open zanderige paden of hoge ruggen doorkruisen met spectaculaire vergezichten. Het tempo kan zo snel of ontspannen zijn als je wilt. Vaak komen we zo dicht bij het spel dat de ervaring voor altijd ongeëvenaard zal blijven.
We hebben goede, betrouwbare en responsieve paarden, die een keuze bieden voor zowel de professionele ruiter als de absolute beginner. (Je hoeft niet eerder te hebben gereden). De kudde van meer dan 90 paarden bestaat uit grote volbloed en Arab-Boerperd kruisen en bevat enkele fantastische kinderpony's. Elke rit wordt geleid door twee bekwame gidsen en de nadruk ligt te allen tijde op veiligheid. De enthousiaste ruiter wil misschien twee keer per dag rijden en van zijn verblijf een luxe rijsafari maken. Gezinnen of koppels, waar sommige rijden en anderen niet, kunnen genieten van aparte activiteiten. Omdat we altijd twee gidsen hebben op elke rit, kunnen beginners uitgaan met hun meer competente partners zonder de rit te vertragen. Basislessen voor niet-renners zijn beschikbaar in beide reservaten; veel gasten leren rijden en krijgen hier vertrouwen.
Wat onze rijsafari's uniek maakt: onze paarden leven in de bush en grazen in en tussen het spel, waardoor gasten mogelijk de dichtstbijzijnde wildontmoeting te paard in Afrika krijgen, aangezien het spel de paarden als gewoon een ander dier ziet. Onze flexibiliteit, ongelooflijke persoonlijke service, enorme verscheidenheid aan spel, extra activiteiten en de mogelijkheid om alle niveaus van rijders, inclusief kinderen, te nemen, onderscheidt ons van andere rijactiviteiten, vooral die in het leeuwen- en olifantenland.

Tack & Apparatuur
We maken gebruik van comfortabele McLellan zadels die lokaal gemaakt worden voor lange uren in het zael. Deze zijn gebaseerd op het beroemde US cavalerie zadle ontworpen voor het comfort van zowel paard als ruiter. We hebben ook een paar Engelse zadels beschikbaar. Geen enkele klant mag met ons mee rijden tenzij hij een manege draagt, dus we hebben een selectie van maten. Wij raden u echter wel aan om uw eigen goed uitgeruste helm mee te nemen als u van plan bent om vele uren in het zael door te brengen. Brede gerande rijhoed hoezen zijn aan te raden. Om zowel door uw eigen als door onze verzekeraar te worden gedekt, is het dragen van rijhelmen verplicht. Onze gewichtslimiet is 120 kg (19 steen).

Toon meer
Toon minder

Game drives

Onze gidsen zullen beschikbaar zijn om u mee uit te nemen in een open 4x4 Land Cruiser, hetzij voor's ochtends of's middags game drives of met een spotlight's nachts om ongrijpbare nachtdieren te vinden, zoals de zeldzame bruine hyena, aardvark, bushbaby en stekelvarken. Het voordeel van een game drive is dat je in staat bent om meer terrein over de reserve te dekken. Game drives en wandelingen kunnen vaak worden gecombineerd om games bekijken en fotografie spannender te maken.

Toon meer
Toon minder

Game walks

Voor degenen die liever wandelen, zullen onze gidsen u te voet door het bushveld leiden. Deze wandelingen zijn informatief en interactief, zodat u kennis kunt opdoen van de Afrikaanse flora en fauna. Men kan vaak de kleinere details van onze prachtige omgeving missen wanneer u op een voertuig of paard bent, dus begeleide wandelingen zijn ten zeerste aan te bevelen. Deze kunnen de vorm hebben van een zachte wandeling om te identificeren: insecten en vogels, dieren door de struik volgen en de geneeskrachtige eigenschappen van verschillende bomen en planten leren. Als alternatief kan de meer energieke reiziger wandelen over de vlaktes en indrukwekkende kloven omhoog. Gespecialiseerde insectenjacht en leren spelen zijn beschikbaar voor kinderen in beide bushutten.

Als u een fervent wandelaar bent, kunt u er ook voor kiezen om een hele dag wandelsafari te maken, te stoppen op een schilderachtige locatie om te genieten van een bush lunch of zelfs een duik in een van onze vele dammen. We bieden ook een ongelooflijke rivierwandeling door bergen en kloven om bushman schilderijen te bekijken op een ander privé reservaat in een heel ander geografisch gebied van de Waterberg

Toon meer
Toon minder

Mountain Biking

Voor degenen die een beetje lichaamsbeweging willen, probeer dan onze mountainbikes. Het ongelofelijk gevarieerde terrein biedt zowel extreme technische fietsen als zachte meanders. Geniet van fietsen langs kuddes wild in de zachtere vlaktes en valleien; als alternatief voor onze fitter gasten zijn er meer uitdagende terreinen met routes variërend van vijf tot twintig kilometer

Toon meer
Toon minder

Local excursions in the Waterberg

Een lokaal “Big Five” spel reserve, waar het mogelijk is om leeuwen en olifanten te zien.

Op zondag gaan we naar een historische rieten kerk waar je de lokale bevolking kunt ontmoeten en het gebouw uit 1914, ontworpen door Sir Herbert Baker, kunt zien. Kinderen kunnen naar een kleurrijke zondagsschool waar de Sotho kinderen refreinen zingen in opzwemende harmonie.

We nemen u graag mee naar de lokale stad waar u een breed scala aan Afrikaanse kunst en ambachten vindt.

* Neem contact op met de lodge bij aankomst, aangezien sommige van de bovenstaande gegevens mogelijk niet beschikbaar zijn op dit moment.

Toon meer
Toon minder

Archery and Snake handling

Boogschieten:
Test uw doel met een boogschieten activiteit op het terrein van de lodge. Deze activiteit moet vooraf met uw gastheren worden geregeld, zodat de apparatuur kan worden georganiseerd en afhankelijk is van de beschikbaarheid van onze opgeleide instructeurs.

Snake Handling/Educatief
Wees niet bang! Dit is een geweldige manier om alles te leren over slangen met onze gids Craig die is gebaseerd op Ant's Hill. Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent en we kunnen het doen bij Ant's Hill of hij kan naar Ant's Nest komen. Dit is afhankelijk van Craig op het terrein.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ant's Hill

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen