WeTu Analytics

Kwafubesi Tented Camp

Safaris

U kunt's ochtends en's middags genieten van een safari in open voertuigen van 4 x 4. De vroege ochtendsafari's zijn zeer lonend met licht voor fotografie. Leeuwen zijn nog steeds levendig en in beweging op dit moment, antilope zijn meer energiek en een overvloed aan vogels kan ook worden gezien. De namiddag safari's bieden de mogelijkheid om nachtelijke dieren te zien.

Tijdens de wintermaanden vertrekken de ochtendsafari's om 06u30 en de middagsafari's vertrekken om 15u30. In de zomer veranderen de tijden naar 05u30 voor de ochtend en 16u15 voor de middag safari's.

Thee en koffie worden geserveerd voor de ochtend en de middag safari vertrekt.

Toon meer
Toon minder

Horse Back Safaris

Ervaar echt dicht bij de dieren in hun natuurlijke omgeving, zonder voertuigen in de buurt. Deze 2 uur durende activiteit brengt je van de weg en diep in de bush, op de paden waar de dieren ronddwalen. Geen behoefte om een ervaren ruiter te zijn om te genieten van het opstaan en dicht en persoonlijk met de natuur.

Paardensafari's kunnen worden geboekt bij de lodge en er is een toeslag, of als alternatief kunt u een van uw gamestritten ruilen voor een paardensafari.

Toon meer
Toon minder

Guided Walks

De begeleide struikwandelingen maken het mogelijk om van dichtbij te komen en een intieme ervaring te hebben van de lokale flora en fauna. Wandelingen zijn beschikbaar op aanvraag, onder voorbehoud van beschikbaarheid en tegen een toeslag. Kinderen onder de 14 jaar zijn niet toegestaan.

Toon meer
Toon minder

Quad Bike Safari Trail

Gasten kunnen genieten van een eco-adventure trail op onze 4x4 quad fietsen in een toegewezen gebied binnen het Reserve. Dit zorgt voor een alternatieve begeleide game kijkervaring aan het roer van een van onze 450 cc quad bikes. Er zijn vijf quads, een voor de gids en vier voor gasten. Deze activiteit is voor vier personen, maar is geschikt voor maximaal acht personen als u een passagier op de rug wilt meenemen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kwafubesi Tented Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen