WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Game Drives

Een van de belangrijkste hoogtepunten is een game drive langs de overstromingsvlakte in een open 4 x 4 Land Cruiser die je meeneemt in het hart van een Afrikaanse droom vol met unieke dieren van het continent - eland, olifant, Afrikaanse wilde honden, waterbok, grote kuddes buffels, koedu, leeuw en luipaard.

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Maak een wandeling in het wild en ontmoet wilde dieren van dichtbij met Zambezi Expeditions Game Walks. Verken de oevers van de rivier de Zambezi te voet onder begeleiding van een van onze professionele en goed opgeleide veldgidsen.

Toon meer
Toon minder

Canoeing

De Lower Zambezi River is de perfecte setting voor een avontuurlijke kanosafari. Peddelen langs het rustige water van de rivier de Zambezi en geniet van het ongerepte landschap van Mana Pools National Park vanuit een unieke hoek. Op je kanosafari krijg je de kans om dieren in het wild te zien, zoals nijlpaarden, krokodillen, olifanten en ongelooflijke vogelleven.

Toon meer
Toon minder

Fishing

De rivier de Zambezi staat bekend om enkele van de beste tijgervisplekken in Afrika. De langzame stroom van de Zambezi zorgt voor geweldige vangst- en vrijlating tijgervissen en onze gidsen staan klaar om te helpen bij het vissen in de vroege ochtend of middag.

Toon meer
Toon minder

Bird Watching

Geniet van de roep van de Afrikaanse skimmer, fotografeer de zuidelijke karmijnbijeneter of de Narina trogon. Of gewoon achterover leunen en genieten van hun prachtige liedjes.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen