WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

De legendarische Mana Pools staat bekend om zijn wildrijke overstromingsvlaktes en een prachtig uitzicht op de rivier de Zambezi, met de Zambezi helling in Zambia als een dramatische achtergrond voor het landschap. De rivier heeft enkele van Afrika's meest verbazingwekkende tijgervissen en avontuurlijke kanoën safari's, waardoor de perfecte combinatie van schoonheid en plezier ontstaat en deze werelderfgoedsite een must-visit nationaal park wordt.

Zambezi Expeditions biedt een van de beste manieren om Mana Pools te ervaren aan de oevers van de machtige Zambezi rivier. Comfortabel maar klassiek, het kamp biedt het soort intimiteit met de natuur die alleen bereikt kan worden door jezelf onder te dompelen in het hart van het wild. Val in slaap met het geluid van de stromende rivier en grinnikt van nijlpaard en wakker met de dageraad koor naar een spectaculaire Afrikaanse zonsopgang. De luxe camping met 12 bedden bestaat uit 6 mini-meru tenten met een eigen badkamer en een emmer douches.

Met unieke toegang tot de rivier de Zambezi, worden uw dagen gevuld met avontuurlijke kanoën safari's, volgen spel langs de kust te voet, vissen op de iconische tijgervissen en wild drives in een open 4x4 langs de overstromingsvlaktes en in het hart van de Mana Pools UNESCO World Heritage Site.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen