WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Suite(s)

(10 rooms)

Designet til at fange pragt og ensomhed i ørkenen, kun ti sten og glas suiter spredt ud langs kurven af skråningen, tillader absolut privatliv. Hver suite med aircondition med glasfacade er designet til at supplere den omfattende udsigt over de forskellige levesteder, perfekt indrammet fra de rummelige indre områder. Der er egen veranda, soveværelse med indtrækkelige ovenlys til stjerneudsigt i sengen, opholdsstue med pejs, eget badeværelse med glasindkapslet regnbruser med 180º udsigt samt privat dyb pool med perfekt beliggenhed efter en lang dag i ørkenvarmen.

Samtlige suiter har ovenlys med stjerneudsigt, diskrete musiksystemer og personlige barer. Et af de mest innovative træk ved indkvarteringsdesignet er den måde, hvorpå yderpunkterne i det naturlige miljø udnyttes til at skabe energi og genbruge spildevand. Hver suite er som sit eget solkraftværk, der producerer nok energi til ikke blot at drive aircondition, og alle superbekvemmeligheder i en luksus lodge, men også vandrensnings- og genbrugssystemer.

Show More
Show Less

Star Dune suite

(1 room)

Star Dune Suite er et ideelt familiemiljø, eller en ideel mulighed for grupper af venner, og består af to suiter, der er forbundet med en overdækket gangbro, med en privat lounge og spisestue. De kombinerede bekvemmeligheder i denne udvidede indkvartering giver den perfekte plads til en og alle at nyde. For disse familiegrupper vil vores &Beyond guider og lodge team give et væld af sjove og interaktive børns aktiviteter.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål