WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Sossusvlei Excursion

Dette halvdags morgen eventyr tager dig ind i Namib Naukluft National Park. Lær om økosystemet, Æoliske geologiske processer, gå til Deadvlei, måske klatre en sandklit, og for fit og eventyrlystne, erobre den tårnhøje 'Big Daddy'.

Show More
Show Less

Living Dunes

Sæt ud til klitterne i vores reserve, hvor historien om ørkenens økologi er skrevet i sandet. Udforsk klitterne til fods eller på quad bike med en specialist guide, der vil afdække hemmelighederne i klitterne.

Show More
Show Less

Desert People

Træd tilbage i tiden og bring områdets og dets folks historie til live. Følg din ekspert guide ind i den utæmmede Namib Desert spredt med San rock kunst. Udforsk kulturarvssteder og få indsigt i San People.

Show More
Show Less

Desert Rock

Udforsk det unikke landskab på denne fascinerende geologiske udflugt, i et køretøj og til fods. Se den varierede topografi, udsat på grund af opløftningen begivenheder efter kontinentet Gondwana opdelt i Afrika og Sydamerika. Overhold den unge geologi „i aktion“, når klitterne danner dette ærefrygtindgydende landskab.

Show More
Show Less

Desert Drive

Bliv tryllebundet af ørkenens storhed om morgenen eller sen eftermiddag ørkendrev, der fortsætter efter mørkets frembrud. Udforsk fire forskellige habitattyper og økosystemer. Lær om fe cirkler, hvordan ørkener dannes og fungerer, og hvordan dyr har tilpasset sig dette øde miljø.

Show More
Show Less

Big Dune Walk

Nyd denne eksklusive oplevelse på &Beyond Sossusvlei Private Desert Reserve, den eneste private reserve byder på de ikoniske stjerneklitter i Namibia. Tag dig tid til at sætte pris på dine omgivelser og putte ind i en lækker picnic morgenmad.

Show More
Show Less

Stargazing

Sossusvlei naboer til Afrikas første International Dark Sky Reserve, som også har fået tildelt Gold Tier status, og erklærer det et miljø med ringe eller ingen virkning fra kunstigt lys. Se nærmere på nattehimlen fra vores sofistikerede observatorium med hjemmehørende astronom og state-of-the-art teleskop.

Show More
Show Less

Healing Earth Wellness Treatments

Forkæl dig selv med en af vores mange afslappende behandlinger for en ægte afrikansk spa-oplevelse, der forynger sind, krop og sjæl. Vores behandlinger lover at lade dig føle sig i harmoni med roen i omgivelserne.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Hot Air Ballooning

Få et fugleperspektiv over den spektakulære natur omkring hytten, i selskab med andre gæster. Ballonerne kan ikke flyve over Namibs sandklitter, men du vil stadig blive behandlet med ærefrygtindgydende synspunkter.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

E-biking

Rejs den barske skønhed og store vidder på en e-cykel. Disse smarte cykler er nemme at køre og super sjov, og de er udstyret med en batteridrevet 'assist', der giver et løft via en gasspjæld, når de træder i pedalerne. Der er to forskellige muligheder, en 11 km (6,8 mi) eller en 19 km (11,8 mi) rute.

Show More
Show Less

Hiking

Udforsk lodge omgiver til fods, tag dig tid til at sidde i stilheden og blive fortryllet af udsigten. Der er to definerede vandrestier, en 2,4 km (1,4 km) eller en 3,2 km (2,1 km) rute venter på at blive udforsket.

Show More
Show Less

WILDChild programme

AndBeyonds WildChild program, designet specielt til børn, der besøger vores safarihytter og lejre i Afrika, er fyldt med sjove, interaktive aktiviteter, der giver mulighed for at lære og opdage nye oplevelser og kulturer. Dybt rodfæstet i kærligheden til den afrikanske busk skaber det ikke kun en række uforglemmelige øjeblikke for hele familien, men skaber stærke bånd mellem vores unge gæster, vores planet og dens folk.

Show More
Show Less

Scenic Helicopter Flight | Scenic Desert Flight

Tag af sted fra nærliggende lodge og svæve over den store del af ørkenen for en cirka 60 min helikopter flyvning. Hold dig over takkede bjergtoppe, der kommer ud af de ikoniske Namib-klitter, hvide mineralpander, stenede udplantninger og unikke fauna og flora. Bliv betaget, mens du flyver over et landskab, der har været uændret i millioner af år.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Scenic Helicopter Flight | Namib Dune Photographic Flight

Avid fotografer vil nyde denne 90 min fotografisk flyvning fremviser det bedste af Namib-ørkenen. Denne flyvning strækker sig til havet, hvor den røde klit bælte falder 152m (500ft) i havet. Overhold en segl koloni på Black Rock, og flyv med døre, så du kan fange røde klitter, bosiddende ørken-tilpassede dyreliv, klippebjerge og sandede sletter. Denne oplevelse omfatter en mellemlanding i klitterne for at nyde et glas champagne.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Scenic Helicopter Flight | Scenic Coastal Flight

Oplev ørkenen ovenfra på en 2,5 timers helikopterflyvning. Flyv over djævelens gaffel klitdannelse og svæve forbi de knuste, snoede træer i Deadvlei. Fortsæt, indtil du rammer kysten, hvor klitterne frynser havet, drej mod nord fra Meob Bay og følg kysten mod Eduard Bohlen skibsvrag. Nyd et champagnestop og tag hjem med udsigt over Witberg-bjerget.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Scenic Dunes Flight

Tag af sted fra nær &Beyond Sossusvlei Desert Lodge og svæve over den store del af ørkenen for en 45 min helikopterflyvning. Hold musen over takkede bjergtoppe, der kommer ud af de skiftende Namib-klitter, der flyver over et landskab, der har været uændret i millioner af år.

Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål