WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Morukuru Farm House

(1 unit / villa)

Morukuru Farm House er indrettet af den kendte sydafrikanske indretningsarkitekt, Sumari Krige, og er lyst og stilfuldt indrettet med skræddersyede genstande produceret af lokale kunstnere og håndværkere i en neutral palet. Efter ejerens opgave om at skabe rum, hvor familier med børn i alle aldre kan slappe helt af, er den generelle mening kick-off-sko og curl-up-on-the-sofa komfort. De 5 soveværelser — der er knyttet til hovedområdet af en overdækket gangbro — er alle lige så luksuriøse, fordi Morukuru Familien mener, at en familieferie bør være speciel for hvert familiemedlem.

Beliggende på den anden side af bjerget fra søsterhusene (Ejer's House og River House) i Morukuru Family private koncession inde i Madikwe Game Reserve, denne moderne moderne 5-værelses afrikanske homestead tilbyder de perfekte private omgivelser for familier med flere generationer. Et dedikeret team på 8-10, ledet af den erfarne vært og guide, vil sørge for, at hvert aspekt af dit ophold er skræddersyet.

Hvis du elsker bushen, rummet og sydafrikanske omgivelser, er Morukuru Farm House stedet for dig. Multi generationsrejser, familier og grupper af venner i alle aldre har allerede fundet vej til Morukuru Farm House, og fejrede livet til fulde. Jubilæer, fødselsdage eller, vigtigst af alt, tilbringe kvalitetstid sammen, dette eksklusive hus er sublimt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Morukuru Farm House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål