WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Farm House

Hvert Morukuru måltid føles som en særlig lejlighed. På måneskinnede nætter kan du finde dit bord sat op omkring et knitrende bål i bomaen omgivet af flimrende stearinlys under en stjerneoplyst Madikwe himmel. De erfarne kokke laver traditionelt afrikansk på åben ild, hvor dit måltid nydes af lyden af det omgivende dyreliv.

Naturligvis har du 100% adgang til dit køkken — det er jo dit hjem — men madlavning er bestemt ikke på kortene, medmindre du er en engageret foodie eller gerne vil have en personlig madlavning demonstration. Din personlige kok vil tale med dig før hvert måltid for at forberede dig til din smag og interesse og serveret hvordan, hvor og hvornår du vil. Intet kostbehov er for besværligt.

Husets vinudvalg er fremragende, men winelovers vil finde himlen i Morukuru kældre: fyldt med nogle af Sydafrikas fineste vine, mange af flaskerne her er samlervarer købt på den berømte Nederburg-auktion eller på Cape Winemakers Guild, og simpelthen utilgængelige at købe overalt andet, men her.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Morukuru Farm House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål