WeTu Analytics

Ant's Hill

Eagles Nest standard room

(1 room)

Dette dejlige indrettede værelse ligger over hovedhytten og har nogle af de bedste udsigter, som lodgen har at byde på, og kan reserveres som enten tvillinge- eller dobbeltværelse. Der er eget badeværelse og rummelig udendørs balkon med udskåret dagseng - det perfekte sted at slappe af i dagens varme. Der er desuden minibar med faciliteter til at lave te og kaffe. For dem med større børn er dette værelse ideelt i forbindelse med Lookout, som en anden mulighed for Family Cottage eller Worldview.

Show More
Show Less

Lookout Cottage

(1 room)

Et luksuriøst sommerhus — dette fantastiske sommerhus er ideelt til bryllupsrejsende. Det kan også omdannes til en tvilling, hvis det er nødvendigt, og der er som dagseng, der kan bruges til at rumme et barn deling med deres forældre eller en tredje voksen. Soveværelset har pejs til at holde dig hyggeligt om vinteren og åbner ud på et dæk med udskåret dagseng, udsigt over dalen og et vandhul, hvor dyr ofte kommer til at drikke. Der er eget badeværelse i åbent plan med badekar med udsigt, vandfaldsbruser og udendørs bruser med udsigt over dalen. Værelset har minibar med te- og kaffefaciliteter på verandaen.

Show More
Show Less

Family Cottage

(2 rooms)

Et luksuriøst sommerhus — ideelt for familier på op til seks personer, dette er et hjem væk fra hjemmet. Det rummelige soveværelse med eget badeværelse har kingsize-seng med himmelseng og badeværelse i åbent plan med badekar med udsigt og vandfaldsbruser. Det andet soveværelse, et dobbelt-/2-personersværelse med to himmelsenge, kan omdannes til en dobbelt king-size seng, hvis der er to par, der rejser sammen. Dette værelse deler badeværelse med hems soveværelse, der ligger under stråtag, som er perfekt til børn. Dette sommerhus har en stor stue med åben pejs og spiseplads, der åbner ud til en overdækket balkon med udsigt over dalen. Der er minibar med faciliteter til at lave te og kaffe i loungen. Familiehytten er baseret på en pris for hele sommerhuset op til 5 personer. Der er mulighed for ekstra senge mod tillægsgebyr.

Show More
Show Less

Hideaway Cottage

(1 room)

Dette luksussommerhus — afsondret og privat, er perfekt til bryllupsrejsende eller par på udkig efter en romantisk ferie, men er stort nok til at rumme senge til to børn, der deler med deres forældre. King-size himmelseng har fantastisk udsigt over dalen, gennem de franske døre, der åbner op på yderdækket og verandaen. Verandaen har en udskåret dagseng, hvor du kan slappe af i skyggen, mens trætrappen tager dig ned til en privat have og en dyb pool. Til de vinteraftener er der et hyggeligt opholdsområde med åben pejs.

Badeværelset i åbent plan har et nedsænket badekar og franske døre, der fører til dækket, og som bringer ydersiden indendørs. Der er vandfaldsbruser inde og en udendørs bruser med udsigt over dalen. Værelset har minibar med faciliteter til at lave te og kaffe.

Show More
Show Less

Worlds View Superior Family Cottage

(2 rooms)

En overlegen deluxe sommerhus — Bygget med luksus og privatliv i tankerne, vores World's View sommerhus er den ultimative bush tilbagetog. Det er perfekt for familier på op til fem personer eller to par rejser sammen. En-suite dobbelt soveværelse ovenpå med badekar og bruser åbner op til en privat balkon med en udendørs bad med udsigt over den fantastiske dal nedenfor, hvor giraf, zebra, kudu og eland ofte kan ses vandrende.

Det rummelige soveværelse nedenunder åbner ud til den private pool. Dette værelse kan enten være tvillinge-, dobbelt- eller tremandsværelse og har eget badeværelse med badekar med udsigt, bruser og udendørs vandfaldsbruser. Der er en overdækket veranda med komfortable dagsenge udenfor for at slappe af under varmen af dagen, der fører til poolområdet med solsenge. På kølige vinteraftener kan man hygge sig op ved siden af den åbne ild i stuen med et glas vin fra minibaren. Der er også faciliteter til at lave te og kaffe. World's View er baseret på en hytte sats på op til 4 personer. Der er mulighed for ekstra senge.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ant's Hill

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål