WeTu Analytics

Ant's Hill

Family Safaris

Ant's skal være en af de mest børnevenlige safarihytter i Afrika: vi giver dine børn og familie en livsændrende oplevelse, fra bedsteforældre helt ned til babyer. Vores unikke politik giver børn i alle aldre mulighed for at slutte sig til deres forældre på alle spilvisningsaktiviteter, så du kan være vidne til deres første møder med dyrelivet. Hos Ant"s, familiesafarier er virkelig vores specialitet; vi har en overflod af spændende og spændende safariaktiviteter, der kan tilbyde børn i alle aldre, så de kan rejse med en intim viden om bushen.

Hvad gør os anderledes?
Begge hytter er små og intime, giver dig maksimal fleksibilitet, uden faste tidspunkter og din dag skræddersyet efter dine behov. Børn er velkomne til at slutte sig til deres forældre til middag; alternativt, særlige aftensmad eller måltider kan arrangeres. Som familie kan du også bestille private middage. Selvom dine børn kan slutte sig til dig på alle aktiviteter, du kan med glæde forlade dem på lodgen og nyde en mere udfordrende gåtur eller tur, da vi tilbyder fuld børnepasning.

Vi har et enestående udvalg af aktiviteter, der tilbydes, herunder:

Spil drev
Guidede gåture/walking safari
Led pony rides for begyndere eller under 4
Bug og spoor gåture/ lære at blive ranger
Ridning lektioner
Fiskeri
Ridning safari/heldags forlystelser
Svømning med hestene
Mountainbike
Bueskydning
Rhino sporing
Big 5 spil drev
Nattehimmel safari
Besøg vores lokale børnehjem

Vi har et udvalg af vidunderlige ponyer, der serverer både nybegyndere og erfarne børnelytter. Begyndere vil blive ledet af en kompetent guide, og ridetimer er også tilgængelige. Børn under fire år vil blive ført på en pony i og omkring lodgeområdet, da de stadig er for unge til at blive taget ud på lange outrides.

Begge hytter har forskellige faciliteter, der er ideelle til børn, såsom swimmingpoolen, der er opvarmet hele året rundt, en trampolin, sandkasser, en badminton- og volleyballbane, samt et udvalg af legetøj og bøger. På grund af vores afslappede og uformelle atmosfære, Ant"s Nest og Ant"s Hill er ideelle til familier med børn i alle aldre.

Show More
Show Less

Horse Riding safaris

Både Ant's Nest og Ant's Hill giver mulighed for nogle af de største spiloplevelser i den afrikanske busk — fra hesteryg. Du kan galop langs åbne sandspor eller krydse høje højderyg med spektakulære udsigter. Tempoet kan være så hurtigt eller afslappet som du ønsker. Ofte kommer vi så tæt på spillet, at oplevelsen vil forblive for evigt uovertruffen.
Vi har fit, pålidelige og lydhør heste, der giver et valg for både den professionelle rytter og den absolutte nybegynder. (Du behøver ikke at have redet før). Flokken på over 90 heste består af store fuldbreds og arabisk-boerperd kors og indeholder nogle fantastiske børneponyer. Hver tur ledes af to kompetente vejledninger, og der lægges vægt på sikkerhed til enhver tid. Den entusiastiske rytter ønsker måske at ride to gange dagligt og gøre deres ophold til en luksus ridesafari. Familier eller par, hvor nogle ture og andre ikke gør det, kan nyde særskilte aktiviteter. Da vi altid har to guider på hver tur, kan nybegyndere gå ud med deres mere kompetente partnere uden at bremse turen. Grundlæggende lektioner for ikke-ryttere er tilgængelige på begge reservater; mange gæster lærer at ride og få tillid her.
Hvad gør vores ridesafarier unikke: Vores heste lever ude i busken og græsser ind og blandt spillet, hvilket giver gæsterne muligvis det nærmeste dyreliv møde på hesteryg i Afrika, når spillet ser hestene som endnu et dyr. Vores fleksibilitet, utrolige personlige service, enorme udvalg af spil, yderligere aktiviteter og evnen til at tage alle niveauer af ryttere, herunder børn, adskiller os fra andre rideoperationer især dem i løve og elefant land.

Tack & Udstyr
Vi bruger komfortable McLellan sadler lavet lokalt i lange timer i sadlen. Disse er baseret på den berømte amerikanske kavalerisadel designet til komfort for både hest og rytter. Vi har også et par engelske sadler til rådighed. Ingen kunde vil få lov til at køre med os, medmindre de har en ridehat på, så vi lager et udvalg af størrelser. Vi anbefaler dog, at du medbringer din egen velmonterede hjelm, hvis du planlægger at tilbringe mange en time i sadlen. Bred brimmed ridning hat dækker er tilrådeligt. For at være dækket af både dine egne og vores forsikringsselskaber er brug af ridehjelme obligatorisk. Vores vægtgrænse er 120 kg (19 sten).

Show More
Show Less

Game drives

Vores guider vil være tilgængelige for at tage dig ud i en åben 4x4 Land Cruiser enten til morgen eller eftermiddag spil drev eller ved hjælp af en spotlight om natten for at finde undvigende natlige dyr, såsom den sjældne brune hyæne, aardvark, bushbaby og pindsvin. Fordelen ved et spil drev er, at du er i stand til at dække mere jord på tværs af reserven. Spildrev og gåture kan ofte kombineres for at gøre spilvisning og fotografering mere spændende.

Show More
Show Less

Game walks

For dem der foretrækker at gå, vil vores guider føre dig gennem bushveld til fods. Disse ture er informative og interaktive, så du kan få viden om afrikansk flora og fauna. Man kan ofte gå glip af de mindre detaljer i vores smukke miljø, når man er på en bil eller hesteryg, så guidede vandreture anbefales stærkt. Disse kan være i form af en blid gåtur for at identificere: insekter og fugle, spore dyr gennem busken og lære de medicinske egenskaber hos forskellige træer og planter. Alternativt kan den mere energiske rejsende vandre over sletterne og op imponerende kløfter. Børnene i begge bushhjem har specialiseret sig i bugjagt og lære at spore spil.

Hvis du er en ivrig rollator, kan du også vælge at lave en hel dag walking safari, stoppe i et naturskønt sted for at nyde en busk frokost eller endda en dukkert i en af vores mange dæmninger. Vi tilbyder også en utrolig flod gåtur gennem bjerge og kløfter for at se bushman malerier på en anden privat reserve i et meget andet geografisk område af Waterberg

Show More
Show Less

Mountain Biking

For dem, der ønsker lidt motion, prøv vores mountainbikes. Det utroligt forskelligartede terræn tilbyder ekstrem teknisk cykling samt blide bugter. Nyd at cykle sammen med flokke af spil i de mere blide sletter og dale; alternativt for vores montørgæster er der mere udfordrende terræner med ruter, der varierer fra fem til tyve kilometer

Show More
Show Less

Local excursions in the Waterberg

En lokal 'Big Five' spil reserve, hvor det er muligt at se løver og elefanter.

Om søndagen går vi til en historisk stråtækt kirke, hvor du kan møde lokale mennesker og se 1914 bygningen designet af Sir Herbert Baker. Børn kan gå på en farverig søndagsskole, hvor Sotho-børnene synger kor i vækkende harmoni.

Vi er glade for at tage dig ind i den lokale by, hvor du vil finde en bred vifte af afrikansk kunst og kunsthåndværk.

* Tjek venligst med lodge ved ankomsten, da nogle af ovenstående muligvis ikke er tilgængelige på det tidspunkt.

Show More
Show Less

Archery and Snake handling

Bueskydning:
Test dit mål med en bueskydning aktivitet baseret på grunden af lodge. Denne aktivitet skal arrangeres med dine værter på forhånd, så udstyret kan organiseres og er afhængig af tilgængeligheden af vores uddannede instruktører.

Snake Håndtering/Undervisningsmæssig
Frygt ikke! Dette er fantastisk måde at lære alt om slanger med vores guide Craig, der er baseret på Ant's Hill. Lad os vide, hvis du vil være interesseret, og vi kan enten gøre det på Ant's Hill eller han kan komme over til Ants Nest. Dette er under forudsætning af, at Craig er på ejendommen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Ant's Hill

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål