WeTu Analytics

Kwafubesi Tented Camp

Safaris

Gæsterne kan nyde en morgen og eftermiddag safari i åbne 4 x 4 køretøjer. De tidlige morgensafarier er meget givende med lys til fotografering. Løver er stadig livlige, og på farten på dette tidspunkt er antilope mere energiske, og en overflod af fugle kan også ses. Aftermiddagssafarierne giver mulighed for at se natlige dyr.

I vintermånederne afgår morgensafarierne kl. 06h30 og eftermiddagssafarierne afgår kl. 15.30. Om sommeren skifter tiderne til 05h30 om morgenen og 16h15 for eftermiddagssafarierne.

Te og kaffe serveres før morgen og eftermiddag safari afgår.

Show More
Show Less

Horse Back Safaris

Oplev at komme rigtig tæt på dyrene i deres naturlige miljø, uden køretøjer i nærheden. Denne 2 timers aktivitet vil tage dig væk fra vejen og dybt ind i bushen, på de stier, hvor dyrene vandre. Ingen grund til at være en erfaren rytter for at nyde at komme op og tæt og personlig med naturen.

Safaris kan reserveres på hytten, og der opkræves et tillægsgebyr, eller alternativt kan du bytte en af dine spil drev til en hesteryg safari.

Show More
Show Less

Guided Walks

De guidede buskture giver en mulighed for at komme tæt på og har en intim oplevelse af den lokale flora og fauna. Der tilbydes vandreture efter anmodning, afhængigt af tilgængelighed og mod et tillægsgebyr. Børn under 14 år er ikke tilladt.

Show More
Show Less

Quad Bike Safari Trail

Gæsterne kan nyde en øko-adventure trail på vores 4x4 quad cykler i et tildelt område i Reserven. Dette giver mulighed for en alternativ guidet spiloplevelse ved roret på en af vores 450 cc quad bikes. Der er fem quads, en til guiden og fire til gæster. Denne aktivitet er for fire personer, men kan rumme op til otte, hvis du vil tage med en passager på bagsiden.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kwafubesi Tented Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål