WeTu Analytics

Camp Ndlovu

Den lille og IntimateCamp Ndlovu ligger i Big 5, malaria-fri område i 37 000 hektar usædvanligt smukke Welgevonden Game Reserve, i Waterberg-regionen Limpopo. Lejren, som den er, midt i floden kløfter og et spektakulært bjerg kulisse, tilbyder betagende udsigt over det bølgende landskab og udstråler en luft af ro.

Camp Ndlovu suiter er luksuriøse, elegante og generøst proportionerede - designet til den ultimative komfort og privatlivets fred og med kun fem suiter, herunder en familie suite (børn under 12 år kun ved særlige arrangementer), er eksklusivitet sikret.

Samtlige luksussuiter har aircondition, egen dyb pool, udendørs bruser og udendørs badekar, aircondition og ventilator, kingsize seng, opholdsstue med pejs, Nespresso-kaffemaskine med gratis kaffebælg, minibar, udendørs bruser og badekar samt omfattende træterrasse. med pool liggestole og private spiseområder. Der er desuden badekåber, tøfler og gratis toiletartikler samt Wifi.

Spisning på Camp Ndlovu bliver en afrikansk kulinarisk glæde med årstidens menuer, der vil behandle dine smagsløg til et udvalg af smagsoplevelser. Måltiderne kan tages indendørs eller udendørs i dit tempo. Morgenmad, frokost og aftensmad, i spisesalen eller på terrassen, serveres hele dagen og for at fuldføre din safari eventyr nyde en boma madoplevelse under stjernerne.

Der er en udendørs pool og fitnesscenter for de mere energiske, mens for dem, der ønsker at forkæle sig selv, er der en spa - træde ind i en oase beliggende i unikke omgivelser og nyde en holistisk spa-rejse. Gæsterne kan nyde udsigten over den afrikanske busk fra spillets udsigtsplatform, og der er bar på selve ejendommen. Aktiviteterne omfatter spil drev i et åbent spil køretøj og safari ture med uddannede og kyndige spil rangers.

Roomservice er tilgængelig, og der er en gavebutik på ejendommen

Welgevonden Game Reserve, (hollandsk for „godt funnet“), i Waterberg-plateauet, grænser til Marakele National Park og er et stenkast fra Nylsvlei vådområder. Den indgår i Waterberg-biosfærereservat, som blev officielt anmeldt af UNESCO i 2001, og som i øjeblikket dækker et areal på over 4000 km². Reservens smukke, varierede topografi spænder fra brede rullende bakker til storslåede røde sandstensklipper, flerårige floder, åbne sletter og savanner, mens dens overflod af dyreliv - det er hjemsted for over 50 forskellige pattedyr, herunder Big Five. Mangfoldigheden af levesteder fører til en bred vifte af dyreliv med græsklædte sletter, der er vrimler af antilope fra det største land til den diminutive duiker; og gepard, løve og leopard ses jævnligt i nærheden. Der er også mange sjældne og usædvanlige arter såsom brun hyæne, aardwolf, Pangolin og aardvark — alt sammen bedst ses om natten. Over 300 fuglearter kan ses på reserven, herunder sjældne blå kraner, som yngler sig i den sydlige del tidligt på året. Reserven kan prale af en af de største populationer af hvide næsehorn af nogen af Afrikas private reserver, samt kudu, giraf, zebra, vortesvin, gepard, brun hyæne, honninggrævling. Da et begrænset antal køretøjer er tilladt i parken, og dyrene aldrig er blevet jaget sikrer, at de forbliver stort set uforstyrrede af menneskelig nærhed, hvilket giver mulighed for særligt tætte og personlige møder. Waterberg har også en rig menneskelig historie, fremgår af to San rockmalerier, der går tilbage til muligvis tusinder af år. Welgevonden er en nem to og en halv times kørsel eller en 45 minutters flyvning fra Johannesburg, hvilket gør det til en af de mest tilgængelige premier vildmark reserver i landet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Camp Ndlovu

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål