WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Destacats

Una ubicació sublim a l'extrem nord de l'emblemàtic delta de l'Okavango de Botswana: Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i el delta interior més gran de la Terra.
La millor concessió polivalent al Delta de l'Okavango per a la vida silvestre, i les activitats terrestres i aquàtiques durant tot l'any.
Anualment les praderies inundades ofereixen un paradís fotogràfic, mostrant l'acció fenomenal depredador i la presa.
Les vies navegables del Delta de somni, els boscos de rius i illes i les vastes planes inundables conviden a l'aventura: conducció de jocs diürns i nocturns, passejades per la natura i navegació.

Destinació: La zona salvatge privada de les planes de Vumbura es troba al delta nord-oriental de l'Okavango, al costat de la reserva de caça de Moremi. La seva posició privilegiada a l'interior de la sabana seca, situat en un dels canals principals que alimenta el Delta, significa aventures durant tot l'any per terra i aigua. Contemporani i luxós, el campament és tan fastuós i exuberant com el seu bell entorn, que alberga una abundant i diversa varietat de fauna salvatge, inclosos grans i petits — depredadors. La concessió privada de 60.000 hectàrees (148,263 acres) està arrendada de cinc pobles a través de l'Okavango Community Trust (OCT), una associació que abasta molts anys d'èxit de turisme de conservació impactant a la zona.

Experiència: El campament ofereix oportunitats excepcionals perquè famílies i amics puguin tornar a connectar i gaudir d'aventures compartides en una de les zones salvatges més verges del món. Els clients poden esperar emocionants unitats de joc que observen la vida salvatge icònica. Aquí safaris aquàtics en vaixell o mokoro tradicional (canoa dugout) explorar les vies navegables on els elefants es desplacen, i innombrables aus alegren el cel. També s'ofereixen passejades guiades amb els nostres apassionats guies, que entusiasmen amb el seu profund coneixement i amor a l'arbust. Al campament, els clients poden gaudir d'una tarda tranquil·la a la piscina privada de la suite, remullar-se amb les vistes glorioses i veure desfilar la fauna. Les vetllades són una aventura sensorial, narrant el safari del dia a través d'un foc crepitant i festejant les delícies locals dels nostres xefs.

Finalitat: La zona salvatge privada de Vumbura està arrendada de comunitats rurals remotes que són membres de l'Okavango Community Trust (OCT). El resultat d'aquesta llarga i impactant associació inclou beneficis socioeconòmics, diversificació de mitjans de vida i formació i desenvolupament d'habilitats per als vilatans, a més de construir una actitud positiva per al turisme i la conservació. El major nombre d'empleats dins de la nostra operació de Botswana són empleats d'aquests cinc pobles.

Vida silvestre: Les praderies inundades anualment del Delta que envolten les planes Wilderness Vumbura es coneixen localment com melapo, i ofereixen una visió estacional prolífica: elefants, girafes, impala, antílop sable, kudu, zebra, waterbuck comú, així com reedbuck, tsessebe, wildebeest, lechwe vermell i búfal del Cap. Seguint aquesta excepcional diversitat d'ungulats hi ha una àmplia gamma de depredadors, incloent espècies icòniques d'Àfrica com el lleó, el lleopard, el guepard ocasional, el gos salvatge africà i el gat salvatge. Tot això resulta en una experiència de fauna immensament rica i emocionant. Les beines d'hipopòtam i els cocodrils basculants sovint es poden veure a les vies fluvials i al llarg de les vies fluvials, mentre que el birding és excepcional durant tot l'any.

Wilderness Vumbura: Celebrant el seu sentit d'espai i propòsit, aquest campament elegant i contemporani ofereix el més alt nivell en confort, una meravellosa cuina local i una atenció impressionant als detalls dels membres del personal càlid i professional.

Situat en cobertes elevades enmig de pastures inundades anualment, el campament és una meravella del disseny d'enginyeria. Un equilibri artístic i contemporani de la fusta, el vidre i el llenç, que reflecteix la riquesa dels colors del Delta.

Comprèn dos camps satèl·lits, cadascun amb la seva pròpia àrea principal que abasta vistes expansives a través de les vastes planes d'inundació, i equipat amb bells objets d'art locals, que mostren la reeixida associació del campament amb l'Okavango Community Trust (OCT) - creat per ressaltar el patrimoni de Vumbura a través del disseny i l'art.

El campament és una de les ofertes més espaioses del delta de l'Okavango, amb suites generoses i privades amb piscina d'immersió i sala exterior.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Vumbura Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes