WeTu Analytics

Elewana Kilindi Zanzibar

Elewana Kilindi Zanzibar és la destinació romàntica definitiva, el lloc perfecte per gaudir de l'harmonia de l'oceà i passar temps amb el que estimes. Les suites del Pavelló de luxe estan situades en un jardí tropical pintoresc, davant de la platja, i inclouen finestres sense vidre de gran arc que ofereixen una vista espectacular sobre l'oceà Índic.

Cada vil·la té la seva pròpia piscina privada d'immersió i és tendida pel seu propi ambaixador d'hostes. L'enfocament “obert a la natura” de Kilindi proporciona la veritable essència per a qualsevol estada i fa un atractiu privat, íntim i “descalç” que tants anhelen. Explora els secrets amagats de l'illa o relaxa't a la piscina infinita observant els dhows cap al mar, amb una suau brisa a la vela.

L'spa combina ingredients naturals africans amb mètodes moderns i tradicionals en l'art de la bellesa, oferint l'últim en mimar.

Els clients poden gaudir d'excursions d'un dia en vaixell, submarinisme i snorkel per obtenir una visió dels dofins, peixos copiosos i corals vius que prosperen en les aigües de Zanzíbar. Stone Town és un patrimoni de la humanitat de la UNESCO, i un lloc on la història encara viu. Els edificis de pedra, els carrerons serpentejants i els mercats encara existents com ho han fet durant segles fan un dia fascinant d'exploració.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elewana Kilindi Zanzibar

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes