WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Suite(s)

(10 habitacions)

Dissenyades per captar l'esplendor i la solitud del desert, només deu suites de pedra i vidre repartides al llarg de la corba de l'escarpa, permetent una intimitat absoluta. Cada suite de vidre amb aire condicionat està dissenyada per complementar les àmplies vistes dels diferents hàbitats, perfectament emmarcades des de les àmplies zones interiors. Disposa d'un porxo privat, un dormitori amb claraboies retràctils per contemplar les estrelles, una sala d'estar amb llar de foc, un bany privat amb dutxa efecte pluja encastada amb vidre amb vistes a 180 º i una piscina privada d'immersió perfecta per a un respir sublim després d'un llarg dia a la calor del desert.

Totes les suites inclouen claraboies de visió d'estrelles, sistemes de música discrets i bars personals personalitzats. Una de les característiques més innovadores del disseny de l'allotjament és la manera en què s'aprofiten els extrems del medi natural per crear energia i reciclar les aigües residuals. Cada suite és com la seva pròpia central solar, produint energia suficient per no només alimentar l'aire condicionat, i totes les súper comoditats d'un lodge de luxe, sinó també els sistemes de tractament d'aigua i reciclatge.

Mostra més
Mostra menys

Star Dune suite

(1 habitació)

Creant un ambient familiar ideal, o una opció ideal per a grups d'amics, la Suite Star Dune consta de dues suites unides per una passarel·la coberta, amb un saló privat i espai de menjador. Les comoditats combinades d'aquest ampli allotjament proporcionen l'espai perfecte per a tots i totes. Per a aquells grups familiars, els nostres guies & Beyond i equip de lodge proporcionaran una sèrie d'activitats infantils divertides i interactives.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes