WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Sossusvlei Excursion

Aquesta aventura matinal de mig dia et porta al Parc Nacional Namib Naukluft. Aprendre sobre l'ecosistema, processos geològics eòlics, caminar a Deadvlei, potser pujar a una duna de sorra, i per a l'ajust i aventurer, conquerir l'imponent 'pare gran'.

Mostra més
Mostra menys

Living Dunes

Sortida a les dunes de la nostra reserva, on la història de l'ecologia dels deserts està escrita a la sorra. Explora les dunes a peu o en quad amb un guia especialitzat que descobrirà els secrets de les dunes.

Mostra més
Mostra menys

Desert People

Fer un pas enrere en el temps i donar vida a la història de la zona i la seva gent. Seguiu la vostra guia d'experts en el desert de Namib indomable dispersa amb l'art rupestre de Sant. Explorar els llocs patrimonials i conèixer el poble de Sant.

Mostra més
Mostra menys

Desert Rock

Explora el paisatge únic en aquesta fascinant excursió geològica, en vehicle i a peu. Veure la topografia variada, exposada a causa dels esdeveniments d'aixecament després que el continent de Gondwana es va dividir a Àfrica i Amèrica del Sud. Observeu la geologia jove “en acció”, ja que les dunes donen forma a aquest paisatge tan inspirador.

Mostra més
Mostra menys

Desert Drive

Deixa't fascinar per la magnificència del desert al matí o a la tarda les unitats desèrtiques que continuen després de la caiguda de la nit. Explora quatre tipus d'hàbitats diferents i ecosistemes. Coneix els cercles de fades, com es formen i funcionen els deserts, i com els animals s'han adaptat a aquest entorn desolat.

Mostra més
Mostra menys

Big Dune Walk

Gaudeix d'aquesta experiència exclusiva a &Beyond Sossusvlei Private Desert Reserve, l'única reserva privada amb les emblemàtiques dunes estrella de Namíbia. Preneu-vos el temps per apreciar el seu entorn i endinsar-se en un deliciós esmorzar de pícnic.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing

Sossusvlei veïns de l'Àfrica primera Reserva Internacional del Cel Fosc, que també ha estat guardonat amb l'estatus Gold Tier, declarant-lo un entorn amb poc o cap impacte de la llum artificial. Mireu més de prop el cel nocturn des del nostre sofisticat observatori amb astrònom resident i telescopi d'última generació.

Mostra més
Mostra menys

Healing Earth Wellness Treatments

Gaudiu d'un dels nostres molts tractaments relaxants per a una autèntica experiència de spa africana que rejoveneix la ment, el cos i l'ànima. Els nostres tractaments prometen deixar-te sentir en harmonia amb la tranquil·litat de l'entorn.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Ballooning

Obtingui una perspectiva d'ocell sobre l'espectacular paisatge que envolta la casa de camp, en companyia d'altres hostes. Els globus no poden volar sobre les dunes de sorra de Namib; però, encara seran tractats amb vistes impressionants.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

E-biking

Travessar la crua bellesa i la gran extensió en una bicicleta elèctrica. Fàcil de muntar i super divertides, aquestes enginyoses bicicletes estan equipades amb una 'assistència' alimentada per bateries que dóna un impuls a través d'un accelerador al pedalar. Hi ha dues opcions diferents, una ruta d'11 km (6.8mi) o una de 19km (11.8mi).

Mostra més
Mostra menys

Hiking

Explorar la casa de camp envolta a peu, prendre el temps per seure a la quietud i ser encantat per les vistes. Hi ha dues rutes de senderisme definides, una de 2,2 km (1,4 km) o una de 3,4 km (2,1 km) per explorar.

Mostra més
Mostra menys

WILDChild programme

El programa WildChild de AndBeyond, dissenyat especialment per als nens que visiten les nostres cases de safari i campaments a l'Àfrica, està ple d'activitats interactives i divertides que ofereixen oportunitats per aprendre i descobrir noves experiències i cultures. Profundament arrelat en l'amor per l'arbust africà, no només crea una sèrie de moments inoblidables per a tota la família, sinó que forja forts vincles entre els nostres joves convidats, el nostre planeta i la seva gent.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Helicopter Flight | Scenic Desert Flight

Enlairar des de prop de la casa de camp i elevar-se sobre la gran extensió del desert per a un vol d'aproximadament 60 min en helicòpter. Passeu per sobre de les muntanyes dentades que sorgeixen de les icòniques dunes de Namib, paelles de minerals blancs, afloraments rocosos i fauna i flora úniques. Deixa't captivar mentre voles sobre un paisatge que ha romàs sense canvis durant milions d'anys.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Helicopter Flight | Namib Dune Photographic Flight

Els fotògrafs àvids gaudiran d'aquest vol fotogràfic de 90 min mostrant el millor del desert de Namib. Aquest vol s'estén fins a l'oceà, on el cinturó dunar vermell cau 152m (500 peus) al mar. Observeu una colònia de foques a Black Rock i vola amb portes que us permeten capturar dunes vermelles, fauna adaptada al desert resident, muntanyes rocoses i planes arenoses. Aquesta experiència inclou una escala a les dunes per gaudir d'una copa de cava.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Helicopter Flight | Scenic Coastal Flight

Experimenta el desert des de dalt en un vol en helicòpter de 2,5 hores. Vola sobre la formació de dunes Forquilla del Diable i s'eleven més enllà dels arbres trenats i retorçats de Deadvlei. Continueu fins a arribar a la costa on les dunes voregen el mar, gireu al nord des de la badia de Meob i seguiu la línia de costa cap al naufragi d'Eduard Bohlen. Gaudeix d'una parada de xampany i cap a casa amb vistes a la muntanya de Witberg.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Dunes Flight

Enlairar des de prop &Més enllà de Sossusvlei Desert Lodge i elevar-se sobre la vasta extensió del desert per a un vol en helicòpter 45 min. Passeu per sobre dels cims de les muntanyes dentades que sorgeixen de les dunes canviants que sobrevolen un paisatge que s'ha mantingut sense canvis durant milions d'anys.

Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes