WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Morukuru Farm House

(1 unitat / xalet)

Moblat pel conegut dissenyador d'interiors sud-africà, Sumari Krige, Morukuru Farm House és lluminós i elegant, amb articles a mida produïts per artistes i artesans locals en una paleta neutra. Després de la brevatura dels propietaris per crear espais on famílies amb nens de totes les edats es puguin relaxar completament, el sentit general és el kick-off shoes i la comoditat de ris al sofà. Les 5 habitacions, vinculades a la zona principal per una passarel·la coberta, són igualment luxoses, perquè la família Morukuru creu que unes vacances familiars han de ser especials per a tots els membres de la família.

Situat a l'altre costat de la muntanya de les cases germanes (casa del propietari i casa del riu) a la concessió privada de la família Morukuru dins de la reserva de caça de Madikwe, aquesta moderna casa rural africana de 5 habitacions ofereix l'entorn privat perfecte per a famílies multigeneracionals. Un equip dedicat de 8-10, liderat per l'amfitrió experimentat i guia, s'assegurarà que cada aspecte de la seva estada sigui a mida.

Si t'agrada l'arbust, l'espai i els voltants sud-africans, Morukuru Farm House és el teu lloc. Viatges multigeneracionals, famílies i grups d'amics de totes les edats ja han trobat el seu camí a Morukuru Farm House, i va celebrar la vida al màxim. Aniversaris, aniversaris o, el més important, passar temps de qualitat junts, aquesta casa d'ús exclusiu és sublim.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Morukuru Farm House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes