WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Farm House

Cada àpat Morukuru se sent com una ocasió especial. A les nits il·luminades per la lluna, podeu trobar la vostra taula muntada al voltant d'una foguera crepitant al boma envoltada d'espelmes parpellejades sota un cel Madikwe il·luminat per estrelles. Els cuiners experimentats cuinen tradicionalment africans a foc obert on el seu menjar és gaudit pels sons de la vida silvestre que l'envolta.

Naturalment, gaudiu del 100% d'accés a la vostra cuina, després de tot, però la cuina no és certament a les targetes, tret que sigueu un foodie compromès o voleu una demostració de cuina personal. El seu xef personal conversarà amb vostè abans de cada àpat per tal de preparar-se al seu gust i interès i servir com, on i quan vulgui. Cap requisit dietètic és massa onerosa.

La selecció de vins de la casa és excel·lent, però els cellers trobaran el cel als cellers Morukuru: proveït d'alguns dels millors vins de Sud-àfrica, moltes de les ampolles aquí són articles de col·leccionista comprats a la famosa subhasta de Nederburg o al Cape Winemakers Guild, i simplement no està disponible per comprar en qualsevol lloc més però aquí.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Morukuru Farm House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes