WeTu Analytics

Kwafubesi Tented Camp

Safaris

Els clients poden gaudir d'un safari al matí i a la tarda en vehicles oberts de 4 x 4. Els safaris de primera hora del matí són molt gratificants amb llum per a la fotografia. Els lleons encara són vius i en moviment en aquest moment, els antílops són més enèrgics i també es pot observar una gran quantitat d'aus. Els safaris de la tarda ofereixen l'oportunitat de veure animals nocturns.

Durant els mesos d'hivern els safaris del matí surten a les 06h30 i els safaris de la tarda surten a les 15h30. A l'estiu l'horari canvia a les 05h30 del matí i a les 16h15 pels safaris de la tarda.

El te i el cafè se serveix abans de la sortida del safari del matí i de la tarda.

Mostra més
Mostra menys

Horse Back Safaris

Experimenta apropant-se realment als animals en el seu entorn natural, sense vehicles a prop. Aquesta activitat de 2 hores us portarà fora de la carretera i endinsar-vos en l'arbust, pels camins on vagin els animals. No cal ser un pilot experimentat per gaudir de l'aixecar-se i de prop i personal amb la natura.

Els safaris de tornada de cavalls es poden reservar a la casa de camp i hi ha un càrrec addicional o, alternativament, podeu inflejar una de les vostres unitats de joc per a un safari a cavall.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walks

Les passejades guiades per arbustos permeten acostar-se i viure una experiència íntima de la flora i la fauna locals. Hi ha passejades a petició, segons disponibilitat i per un suplement. No s'admeten nens menors de 14 anys.

Mostra més
Mostra menys

Quad Bike Safari Trail

Els clients poden gaudir d'una ruta eco-aventura amb les nostres bicicletes quad 4x4 en una zona habilitada dins de la Reserva. Això permet una experiència alternativa de visualització de jocs guiats al capdavant d'una de les nostres motos quad de 450 cc. Hi ha cinc quads, un per al guia i quatre per als convidats. Aquesta activitat és per a quatre persones però pot allotjar fins a vuit si es vol portar un passatger a l'esquena.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kwafubesi Tented Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes