Vietnam Collection

Delen:

Dag 1: Hanoi

HANOI

Bij aankomst, verwelkoming door onze lokale medewerker en transfer naar het hotel. Vrije namiddag. 

Dag 2: Hanoi

HANOI

Volle dag begeleid bezoek aan de stad met o.a de Tempel van de Literatuur, de Tran Quoc, de One Pillar Pagode en de Ngoc Son Temple in het Hoa Kiem meer. Jullie eindigen de dag met een ritje per riksja door de oude stad. 

Dag 3: Ha Long Bay

HANOI - HALONG BAY (168 km - 3u55)

Rit naar de mooie Halong Bay waar jullie aan boord gaan van een authentieke jonk. Vertrek van de cruise in de baai van Halong. Lunch, avondmaal en overnachting aan boord.

Dagstop

Ha Long Bay

Dag 4: Chapa Express Train

HALONG BAY - HANOI (168 km - 3u55) - LAO CAI (nachttrein)

Ontbijt of brunch aan boord. Rond de middag ontscheping en terugrit naar Hanoi. In de avond nemen jullie de nachttrein naar Lao Cai.

Dag 5: Sapa

LAO CAI - SAPA (34 km - 1u10)

Aankomst in Lao Cai in de vroege ochtend. Transfer naar Sapa per shuttlebus. Vrije tijd ter ontdekking van de stad met haar kleurrijke markten en kraampjes. Rond de middag transfer per shuttlebus naar de lodge. https://bit.ly/2N5ox46 

Dag 6: Sapa

SAPA

Volle dag trekking of mountainbiketour, georganiseerd door de lodge.

Dag 7: Hanoi

SAPA - HANOI (323 km - 5u15) 

Vrije voormiddag. De terugrit naar Hanoi per shuttlebus vanaf Topas Ecolodge, waarbij de Rode Rivier wordt gevolgd, is gewoonweg indrukwekkend!

Dag 8: Hue

HANOI - HUE  

Transfer naar de luchthaven voor een binnenlandse vlucht naar Hue. Bij aankomst, transfer naar het hotel. Vrije namiddag. 

Dag 9: Hue

HUE

In de voormiddag maken jullie een boottocht op de Parfum Rivier en bezoeken jullie de Thien Mu Pagode en de keizerlijke tomben van King Minh Mang, Tu Duc en Khai Dinh. Vrije namiddag. 

Dag 10: Hue

HUE

Vandaag bezoeken jullie de indrukwekkende citadel. Vrije namiddag.

Dag 11: Hoi An

HUE - HOI AN (122 km - 2u40)

Vertrek in de ochtend. De 105 km lange tocht naar Danang over de Hai-Vanpas is één van de mooiste die jullie in Vietnam kunnen maken. De reis voert jullie door een buitengewoon afwisselend landschap, met onderweg spectaculaire vergezichten. Jullie rijden door Lang Co, een idyllisch vissersdorp op een zanderige landtong, met aan de westkant een turkooizen lagune en aan de oostkant kilometers zandstrand en de Zuid-Chinese Zee. Bezoek aan de 'Golden Bridge' met kabelbaan, de nieuwe attractie met een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving. In de namiddag, aankomst in Hoi An en check-in in het hotel.

Activiteiten

Dag 12: Hoi An

HOI AN

Ontdek de leuke straatjes van Hoi An en bezoek de oude handelshuizen en Chinese tempels per fiets, te voet of per scooter. 

Dag 13: Hoi An

HOI AN

Een dagje shoppen in het oude stadscentrum of gewoon genieten van het prachtige strand van Hoi An. 

Tips Specialist

De Vietnamese keuken is uitermate lekker… Zin in een half dagje koken onder de deskundige begeleiding van een lokale chef-kok? Of bezoek het hindoetempelcomplex van My Son. Aan activiteiten in Hoi An geen gebrek!

Dag 14: Einde van de Reis

HOI AN - DANANG 

Vrij programma. In de namiddag, transfer naar de luchthaven van Danang voor de terugvlucht richting België. 

terug naar boven