WeTu Analytics

Elewana Kilindi Zanzibar

Elewana Kilindi Zanzibar är den ultimata romantiska destinationen, den perfekta platsen att njuta av havets harmoni och umgås med den du älskar. De lyxiga Pavilion sviterna ligger i en pittoresk tropisk trädgård med en avskild strand och omges av stora välvda glaslösa fönster med fantastisk utsikt över Indiska oceanen.

Varje villa har en egen avsvalkningspool och har en egen gästambassadör. Kilindis “öppna mot naturen” strategi ger den sanna kärnan i varje vistelse och hantverk en privat, intim och “barfota” överklagande som så många längtar efter. Utforska öns dolda hemligheter eller koppla av i infinitypoolen och titta på dhows bege sig ut till havet, med en mild bris i seglet.

Det finns ett härligt spa som erbjuder ett omfattande utbud av behandlingar för att tillfredsställa dig från topp till tå, spa kombinerar afrikanska naturliga ingredienser med både moderna och traditionella metoder i skönhetskonsten, erbjuder det ultimata i bortskämdhet.

Du kan njuta av dagsbåtturer, dykning och snorkling för att få en glimt av delfiner, riklig fisk och levande koraller som trivs i Zanzibars vatten. Stone Town är en UNESCO världsarvslista, och en plats där historien fortfarande lever. Stenbyggnaderna, slingrande gränder och marknader som fortfarande finns som de har gjort i århundraden gör för en fascinerande dag av utforskande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elewana Kilindi Zanzibar

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor