WeTu Analytics

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Game Drives

Elefanter har till stor del på någon aktivitet på Sanctuary Chobe Chilwero, eftersom den största befolkningen kvar i Afrika upptar detta norra hörn mellan Botswana, Zambia, Namibia och Zimbabwe. Speldrivenheter i öppna 4 x 4 fordon tar dessa gråa jättar lätt att nå när de dricker och froliserar i vattnets kant i sina högljudda hjordar. Spännande spelenheter som leds av våra kvalificerade professionella guider tar dig nära flodhästar, bufflar, puku och andra djur som samlas på stranden av Chobe River. Puku, en liten rostig brun antilop, tillsammans med impala, kudu och röd lechwe, är bara några av de vanliga antilopen som finns här. Naturligtvis finns lejon och leopard också i området.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowner Cruise

Det bästa sättet att avsluta en dag med safari här är att smutta på en cocktail medan du tittar på en afrikansk solnedgång över Chobeflodens stilla vatten från bekvämligheten av en av våra specialdesignade flodbåtar. Sundowner kryssningar är också ett bra sätt att se buffel på nära håll när de kommer ut ur skuggan för att beta på svalare kvällar och elefanter när de vada i floden. Chobe är känt för sitt överflöd av dramatiska sabel och råna antiloper med sina imponerande horn. Sitatungas - antilop med späckade fötter som hjälper dem att springa i träsk - ses ofta här, liksom vildhunden och lejonet som lever på dem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic Safari Cruise

Vår nya safaribåt från Sanctuary Chobe Chilwero har plats för upp till 18 gäster och har en nedre och övre däck, båda med 360 graders vridbara säten. Den övre däck erbjuder en fantastisk utsiktspunkt för Chobe River och djurlivet medan nedre däck ståtar med en bar och en perfekt plats att koppla av och njuta av en läcker flodfrukost eller lunch. Båten erbjuder ett stort exklusivt och intimt alternativ till att njuta av Chobe-området speciellt för fotografiska entusiaster.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing Excursions

Gästerna kommer att möta upp med sin guide i receptionen och köra fram till bryggan för deras fiskeverksamhet. Den bästa tiden för fiske i Chobe-området är på vintern, maj, juni, juli och augusti. Typ av fisk gäster kan förvänta sig att fånga är Bream och Tiger Fish. Allt fiske sker på grundval av fångst och frisläppande. Priserna inkluderar: Användning av båten i högst 3 timmar och fiskeutrustning. Maximalt 3 personer per båt och i mån av tillgång.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tour of Victoria Falls in Zimbabwe

Sanctuary Chobe Chilwero ligger bara en och en halv timmebilresa från de spektakulära Victoriafallen, och är en utmärkt bas för att utforska världens underbara underverk. Överföringstiden är cirka 1 ½ timmar beroende på gränsformaliteter. Härifrån kommer guiden eskortera gäster runt Falls dela några fakta och historia längs vägen. Sanctuary Retreats kommer att leverera regnrockar under högvattenmånader när gästerna sannolikt kommer att bli blöta från sprayen av Falls. Promenaden är ca 1 ½ timmar i längd (3 km), genom regnskogen, stannar vid de olika utsiktspunkterna. Gästerna kommer också att ha möjlighet att göra några curio shopping på de intilliggande utomhusmarknaderna innan de återvänder till Chobe Chilwero. Denna aktivitet erbjuds mot en extra kostnad. Fråga för priser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor