WeTu Analytics

Impodimo Game Lodge

Impodimo Game Lodge ligger längs en stenig ås befallande fantastiska vyer av malaria gratis Madikwe Game Reserve. Det är också beläget vid källan till en naturlig källa, som ger lodge med förhöjda vyer samt riverine lugn.

Madikwe Game Reserve täcker en yta på 75000 hektar unik topografi och hisnande skönhet som gränsar till Botswana. Det är hem till Big 5, den vackra Painted Wolf (African Wild Dogs), Cheetah, Brown och Spotted Hyena en mängd stora däggdjur och fågelliv.

Impodimo är den perfekta reträtten från en upptagen värld. Koppla av vid funktionen rock pool eller läs en bok från biblioteket i bekvämligheten av vår sala med utsikt över vattenhålet. Kanske låt en av våra terapeuter lindra stressen ur din kropp med en massage på rummet.

Rymliga i design, var och en av de 8 lyxiga sviterna har en öppen spis med sluten system, luftkonditionering luftkonditionering, minibar kylskåp, te- och kaffekokare samt fullt badrum och utomhusdusch. Din privata däck tillåter oavbruten utsikt över Madikwe Game Reserve. Varje svit har placerats noggrant för att garantera absolut sekretess.

Deluxe Safari Suite är för dig som föredrar något extra vanligt. Upp till 4 gäster och 2 barn bor i vår lyxiga Deluxe Suite med 2 badrum, ett vardagsrum och matplats, privat boma och avsvalkningspool alla befallande magnifik utsikt över Madikwe bushveld. Med tjänster av en privat guide, tracker, öppen 4 × 4 game viewer, kock och butler exklusivt din, ställer du takten på en bushveld upplevelse som tar safari till en helt ny nivå.

Stig på morgonen till en afrikansk gryning och njut av en tidig morgon spelkörning med din hängivna professionella ranger och tracker. Slappna av när din ranger guidar dig genom busken på en skräddarsydd öppen Land Rover som söker upp naturens hemligheter. På eftermiddagen, när värmen från den afrikanska solen har minskat och skuggorna är längre, ge dig ut på en sundownersafari för att se solen gå ner på detta buskveldparadis och gå på jakt efter de mer nattliga varelser som nu styr busken. Safariserna är noggrant tidsinställda för att säkerställa optimal säsongskomfort. Speldrivningarna i den stora 5 reserven är både spännande och pedagogiska, med din kunniga ranger och erfarna trackers från Shangaan-stammen som är kända för sina spårningsförmågor.

Barn i alla åldrar är välkomna på Impodimo och vi älskar att gå ur vägen för att se till att både barn och föräldrar får en oförglömlig safariupplevelse. Vårt barnprogram är skräddarsytt för olika åldrar och kan vara roligt och pedagogiskt för alla. Varje barn får ett personligt välkomstpaket med godsaker och aktiviteter att göra mellan safaris. Barn över 6 år är välkomna på spelenheterna, men familjer med yngre barn behöver inte frukta att deras barn kommer att missa det, eftersom vi erbjuder en” barnhumla” som är kortare och syftar till att hålla den lilla uppmärksamheten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Impodimo Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor