WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

0:52

Delaire Graff eiendom hager

Et botanisk paradis i vår dramatiske fjellsetting, oppdage hektar med rolige farger plantet for å reflektere skiftende årstider, spektakulært i blomst hver dag i året. Flora og fauna spiller en veldig spesiell rolle her på eiendommen som et utrolig levende bakteppe for vår kunst og skulptur — en velduftende, fredelig hage retrett.
0:39

Delaire Graff Eiendom Harvest

Kombinasjonen av Maritime og fjell er et veldig unikt terroir, og her i Stellenbosch skaper det våre prisbelønte Delaire Graff-viner. En kjølende atlantisk havbris vasker over våre bratt skrånende vingårder som gir oss en rik intensitet av frukt. Delaire Graff viner rangerer blant de mest prestisjefylte på den sørlige halvkule. Vår unike terroir, på toppen av den panoramiske Helshoogte Mountain Pass, er noe vår ambisiøse vinmakeren utforsker innhøsting etter innhøsting.
0:39

Delaire Graff Eiendom Superior Lodge

En rolig plass, den ultimate Winelands-flukten — bygget av mesterhåndverkere og designet av den berømte David Collins Studio, et opphold i en av våre Lodges er en uforglemmelig opplevelse. Hjemme i landskapet, velkommen til et sted hvor luksus, ro og service kombinerer.
0:39

Delaire Graff Eiendom Ankomst

Velkommen til vår luksus Winelands opplevelse på Delaire Graff Estate, et verdensledende reisemål for vin, kunst og gjestfrihet i en uovertruffen setting. Designet med tanke på kresne globale reisende, nyt fantastisk utsikt over Stellenbosch Valley.
0:37

Delaire Graff Stasjonskunst

Delaire Graff Estate er en verdensklasse kunstdestinasjon i Stellenbosch Valley, og tilbyr en sjelden sjanse for kunstentusiaster å se noen av Laurence Graffs personlige kunstsamling i enestående omgivelser. Laurence Graffs samling på Estate er ofte kåret til en av verdens beste kunstsamlere, og er et nøye kuratert utstillingsvindu av noen av Sør-Afrikas fineste samtidskunstnere.
0:31

Delaire Graff Eiendom Indochine Restaurant

Vår asiatisk-inspirerte mat på Indochine er et stemningsfullt, fint matteater, hvor delikate smaker blir levende og hver rett er synonymt med vitalitet, velvære og sunn livsstil. Oppdag asiatiske tapas forvandlet til en kunstform, eller opplev en te-seremoni, finn signaturretter som svinemage og and - alt serveres for å skape en all-sensorisk matopplevelse.
0:39

Romservice Delaire Graff Eiendom

En virkelig sofistikert Winelands opplevelse, bo på en Delaire Graff Lodge og fange den ultimate følelsen av flukt. Våre Lodges' innbydende rolig og mild holistisk etos er tilby gjestene elegant helligdom. Nyt lyse og luftige rom og romslig interiør, gjennomtenkt med alt den kresne globale reisende kunne trenge. Våre rolige hytter er paradiser hvor du kan slappe av og slappe av.
0:40

Delaire Graff Eiere Villa

Pinnacle of Luxury Living
0:30

Delaire Graff Eiendom Spa

Reisen til total avslapning og velvære begynner på Delaire Graff Spa. Satt i sine egne unike omgivelser, har vi fem elegante spa-suiter for gjestene å oppleve en helt mer sjeldne ro, hvor hud perfeksjon og behandlinger forlate kropp og sinn glødende.
0:41

Delaire Graff Estate vinsalong

The Wine Lounge er vår innbydende kunstfylte smaker plass og et elegant tilfluktssted hvor du kan slappe av over et glass Delaire Graff vin. Lakkert gulv fører ut gulv til tak vinduer som rammer vår berømte utsikt. Det perfekte stedet å slappe av om sommeren er vår utendørsterrasse, eller tilbringe vinteren inne med en knitrende brann.

Spørreskjema

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål