WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Wilderness Vumbura Plains – Game Drives

Morgen og ettermiddagen spillstasjoner tilbys i åpne 4x4-biler. Våre kunnskapsrike guider bringer deg nærmere mange spennende interaksjoner som spilles ut i naturen, er våre kunnskapsrike guider den avgjørende koblingen mellom gjester og vanskelighetene i den naturlige verden.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Guided Nature Walks *

Wilderness Vumbura Plains 'unike samfunnskonsesjonsavtale betyr at mange av de profesjonelle guidene her vokste opp i dette området, legge til et ekstra lag med autentisitet og kulturell relevans for deres ekspertsporings- og identifikasjonsevner. Bytt spillstasjonen din for en naturvandring, og beundre de mindre tingene du kan savne når du reiser med bil.

* Sesongbasert og avhengig av tilgjengeligheten av en kvalifisert turguide.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Night Drives

Etter mørkt spill visning med filtrerte spotlights tillate deg å finne spennende nattlige dyr.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Mokoro Excursions *

Wilderness Vumbura Plains virkelig en Okavango opplevelse, og det er ingen bedre måte å se spill og utforske kanalene enn ved tradisjonell mokoro (dugout kano). De vidunderlige våtmarksmiljøene resulterer i et mangfold av vannlevende liv, og disse utfluktene avslører de fascinerende mindre skapningene i deltaet, inkludert fargerike frosker og livlige vannfugler.

* Vannstanden tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Boating *

Utflukter med båt er en annen idyllisk form for utforskning av vanndyreliv i det fantastiske paradiset i Okavango-deltaet.

* Vannstanden tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Fishing *

Fiske er på fangst og slipp basis, og Vumbura Private Wilderness Area, regnes som et av våre beste fiskeområder, da det er permanent vann året rundt. En begrenset tilførsel av grunnleggende utstyr er tilgjengelig på leiren, mens alt fluefiskeutstyr skal leveres av gjester om nødvendig.

* Merk at fiske er sesongmessig da det er forbudt ved Botswana lov i januar og februar på grunn av avlsformål.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Birding

Fuglekikking på Wilderness Vumbura Plains er like variert som den er eksepsjonell hele året. Søk etter noen av de hundrevis av fuglearter, fra syrinbrystede ruller, til karminbietere, og sekretærfugler. Eller til og med Pels fiskeugle! I sommermånedene er mange innvandrerarter til stede, mens andre spesialiteter som regelmessig sees inkluderer wattled kran, slaty egret, kvitrende cisticola, vifte-tailed enkefugl, rosa-støttet pelikan og muligens rosenrosa langklo for de dedikerte fuglekikerne.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Som en del av dette unike samarbeidet har lett og kompakt OM-D-fotograferingsutstyr blitt gitt for gjestene å prøve ut en rekke av de imponerende funksjonene som tilbys av Olympus. Den pittoreske utsikten ved Wilderness Vumbura Plains vil forbløffe selv de mest erfarne safariutforskerne, og vi håper at du vil like å lære mer om naturfotografering med våre lidenskapelige guider.

* Olympus Photo Hub-opplevelse avhengig av tilgjengeligheten av kameraet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Vumbura Plains – Children in the Wilderness

Children in the Wilderness (CITW) er en ideell organisasjon støttet av økoturismeselskapet Wilderness Safaris, som har som mål å legge til rette for bærekraftig bevaring gjennom lederutvikling og utdanning av barn i Afrika.

Innsikt, omsorg og engasjement er nødvendig for å bevare Afrikas uberørte villmark og dyrelivsområder. Hvis vi skal sikre at disse stedene fortsetter å eksistere - i denne generasjonen og de som kommer - trenger vi Afrikas landlige barn for å forstå betydningen av bevaring og dens relevans i deres liv. Derfor, våre barn i Wilderness program: et miljø- og livsferdigheter pedagogisk program for barn, med fokus på neste generasjon beslutningstakere; inspirere dem til å ta vare på sin naturarv og å bli voktere av disse områdene i fremtiden.

Dette oppnås på en rekke måter - fra å være vert for Eco-Club-programmer på lokale skoler, til løpende leirer i Wilderness Safaris og partnerleirer, for barna i landlige samfunn som bor på kantene av de ville områdene i Afrika.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål