WeTu Analytics

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Game Drives

Elefanter har i stor grad på enhver aktivitet på Sanctuary Chobe Chilwero, da den største befolkningen igjen i Afrika opptar dette nordlige hjørnet mellom Botswana, Zambia, Namibia og Zimbabwe. Spillstasjoner i åpne sidet 4 x 4 kjøretøy bringer disse grå gigantene lett tilgjengelige når de drikker og boltrer seg ved vannkanten i sine høylydige flokker. Spennende spillstasjoner ledet av våre kvalifiserte profesjonelle guider bringer deg nær flodhester, buffalos, puku og andre dyr som samles på bredden av Chobe River. Puku, en liten rustenbrun antilope, sammen med Impala, kudu og rød lechwe, er bare noen få av de vanligste antilopene som finnes her. Naturligvis finnes løve og leopard også i området.

Vis mer
Vis mindre

Sundowner Cruise

Den beste måten å avslutte en dag med safari her er å nippe til en cocktail mens du ser på en afrikansk solnedgang over Chobe-elven fra komforten til en av våre spesialdesignede elvebåter. Sundowner cruise er også en fin måte å se bøffel på nært hold når de kommer ut av skyggen for å beite på kjøligere kvelder og elefanter mens de vasser i elva. Chobe er kjent for sin overflod av dramatiske sabel og roan antiloper med sine imponerende horn. Sitatungas - antilope med splayed føtter for å hjelpe dem med å løpe i sumper - blir ofte sett her, som er villhunden og løven som utnytter dem.

Vis mer
Vis mindre

Photographic Safari Cruise

Vår nye safari båt fra Sanctuary Chobe Chilwero har plass til opptil 18 gjester og har en nedre og øvre dekk, begge med 360 graders svingete seter. Øvre dekk tilbyr et flott utsiktspunkt av Chobe River og dyreliv, mens nedre dekk har en bar og det perfekte stedet å slappe av og nyte en deilig elv frokost eller lunsj. Båten tilbyr et flott eksklusivt og intimt alternativ til å nyte Chobe-området spesielt for fotografiske entusiaster.

Vis mer
Vis mindre

Fishing Excursions

Gjester vil mte opp med sin guide i resepsjonen og kjre gjennom til bryggen for deres fiskeaktivitet. Den beste tiden for fiske i Chobe-området er om vinteren, mai, juni, juli og august. Typen fisk som du kan forvente å fange er Bream og Tiger Fish. Alt fiske er gjort på fangst og utgivelsesbasis. Prisen inkluderer: Bruk av båten i maksimalt 3 timer og fiskeutstyr. Maks 3 personer per båt og med forbehold om tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

Tour of Victoria Falls in Zimbabwe

Sanctuary Chobe Chilwero ligger bare en og en halv times kjøretur fra spektakulære Victoria Falls, og er en flott base for å utforske denne fantastiske verden. Overføringstiden er ca. 1 ½ time avhengig av grenseformaliteter. Herfra vil guiden eskortere gjester rundt Falls dele noen fakta og historie underveis. Sanctuary Retreats vil levere regnfrakker i høyvannsmånedene når gjestene sannsynligvis blir våte fra sprayen av fossen. Turen er ca. 1½ time i varighet (3 km), gjennom regnskogen, og stopper ved de ulike utsiktspunktene. Gjestene vil også ha muligheten til å gjøre noen kurio-shopping i de tilstøtende utendørsmarkedene før du returnerer til Chobe Chilwero. Denne aktiviteten koster ekstra. Vennligst spør om priser.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål