WeTu Analytics

andBeyond Ngorongoro Crater Lodge

Game Drives (Included)

Ettersom OdBeyond Ngorongoro Crater Lodge ligger i kanten av Ngorongoro-krateret, tar spillstasjoner mye tid å nå kraterets gulv og gå tilbake til hytta. Dette betyr at du mest sannsynlig vil bli tilbudt valg av en morgen eller ettermiddagskamp per dag. Du kommer ned i krateret gjennom en frodig høylandsskog, med praktfulle fugleliv å bli oppdaget blant de forskjellige treslagene. Når du er på gresskledde kratergulvet, kan du oppdage et stort utvalg av beite planteetere, samt rovdyrene som er tiltrukket av dette rikelig tilførsel av byttedyr. Avhengig av årstiden kan du se store flokker med rosa flamingo rundt bredden av den grunne innsjøen Magadi, mens den omkringliggende sumpen er bebodd av flodhest. Mens Ngorongoro-krateret har en utrolig overflod av dyreliv, vil du sannsynligvis også støte på et stort antall andre kjøretøy i høysesongen, spesielt ved høye renter. På den annen side er regntiden mye roligere, noe som gir en langt mer privat spillstasjon. Safari-biler er stengt, med glassvinduer og et popup-tak. Kjøring i terrenget er ikke tillatt.

Vis mer
Vis mindre

Olduvai Gorge & Shifting Sands Tour (Additional Cost)

Utforsk de fantastiske omgivelsene av det arkeologiske funnstedet Olduvai Gorge, menneskehetens vugge, best kjent som hjemmet til de tidligste restene av homo sapiens, oppdaget av Mary Leaky. Gå videre til halvmåneformede vulkanske aske sanddynene vet som Shifting Sands, som sakte kryper over ørkengulvet som svar på rådende vind.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Crater Floor Banquet (Additional Cost)

Etter din naturskjønne nedstigning i Ngorongoro-krateret kan du nyte en velsmakende varm lunsj som serveres i fantastiske omgivelser på et privat pikniksted i kratergulvet. Personlig butlertjeneste kombinerer med fantastiske omgivelser midt i dyrelivet.

Minimum 10 gjester. Minimum ett måneders varsel kreves.
Væravhengig og avhengig av tilgjengelighet av piknikområde. Ekskluderer kratergebyrer.
Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Rose Petal Dinner (Additional Cost)

Spisestuen er magisk forvandlet til en elegant bankett som passer for en konge og dronning. Det lange spisebordet med lysekroner, pyntet med hvitt sengetøy, stearinlys og buketter av roser, er omgitt av et teppe med fargerike roseblader. Dette er høyden på eleganse og romantikk. På hver gjestens plassering sitter en enkelt rose på toppen av et vakkert presentert menykort. Et overdådig måltid tilberedt av ekspertkokker, serveres deretter av oppmerksomme butlere og inkluderer et glass fransk champagne.

Minimum 24 gjester. To ukers varsel periode.
Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Private Sundowners on the Rim (Additional Cost)

Skål for solnedgangen med en forfriskende cocktail på Gorgor (gangavstand fra hytta), på kanten av krateret. Du vil også bli ledsaget av 20 Maasai krigere som vil serenade deg med sine tradisjonelle chants og sanger. Forvent uforglemmelig utsikt og eksepsjonelle fotografiske muligheter.

Minimum 6 gjester; maksimalt 20. En måneds varsel kreves. Væravhengig.
Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

African Drummers (Additional Cost)

Oppleve rytmen til afrikansk musikk er en av de mest uforglemmelige opplevelsene. Denne gruppen av lokale trommeslagere gir flott underholdning til gjestene, samtidig som de deler sin unike kultur. Den tradisjonelle musikken til tanzanianske kulturer er gitt sin melodiske stasjon av en marimba (også kalt en mbira), en type instrument som er unik for Afrika. Væravhengig og eksklusivitet kan ikke garanteres. Ytelsen foregår på plenen foran hytta. Minimum ett måneders varsel kreves.

Tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Vis mer
Vis mindre

Empakai Crater Hike (Additional Cost)

Fra de vakre skogene som omgir Empakaai kraterveggene til imponerende kvelerfiken og fantastisk fugleliv, lover dette energiske heldags fotturer eventyret gjestene en nært opplevelse med naturen.

Høydepunkter:
• Utforsk Empakaai kratergulvet og vannkanten
• Paradis for Birdwatcher
• Potensielle observasjoner av sperret tailed trogon, gråhodet negerfinch, større og mindre flamingo, steppe ørn og kronede ørn

Maks 6 gjester. Gangen inn og ut av krateret er bratt og i høy høyde, og er derfor egnet for relativt passform og smidige individer. Heldag fotturer eventyr.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Lake Eyasi Walk (Additional Cost)

En halv dag med panoramautsikt gjennom Maasai landsbyer og åpent beitemark som gjør at gjestene kan nyte kulturen og livsstilen til Maasai. Sammen med autentisk kultur har denne turen også spektakulær utsikt over innsjøen Eyasi.

Høydepunkter:
• Det inspirerende Africa Foundation Mokilail School prosjektet kan besøkes underveis
• Turen kan skreddersys til slutt på et utsiktspunkt med utsikt over innsjøen Eyasi - perfekt for solnedganger
• En unik mulighet til å samhandle med Maasai

Maks 6 gjester. Halv dag panoramisk vandring rute.
Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Crater View Walk (Additional Cost)

Denne populære sen ettermiddagstur langs den vestlige kanten av Ngorongoro-krateret gir deg mulighet til å oppleve ulike naturlige habitater, inkludert akasieskogen, tykke frodige skoger og åpne gressletter.

Høydepunkter:
• Utmerket fuglebane med observasjoner av gylne vingede solfugler, afrikansk cytrill, hvit eyed slaty fluesnapper og fjell gribb
• Det eneste stedet i området for å se Schalow hveteear og fjell hvite øyne
• En sjanse til å se Maasai og deres storfe på vei

Maks 6 gjester. Kan ikke forhåndsbestilles.
Tilgjengelig mot en ekstra avgift

Vis mer
Vis mindre

Private Dinner in the Wine Store (Additional Cost)

Vakkert romantisk og eksklusiv, er en privat middag i hyttens vinbutikk perfekt for en kveld med en kjær eller som en mer intim aktivitet å tilbringe med venner og familie. Du kan nyte en deilig meny i de vakre omgivelsene i vinbutikken til Beyond Ngorongoro Crater Lodge. Middagen inkluderer en liten flaske fransk champagne samt en flaske vin til din spesielle kveld.

Minimum 2 gjester; maksimalt 6.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Maasai Delight with Pre Dinner Drinks (Additional Cost)

Etter en eventyrfylt dag med spillvisning kan du nyte en uforglemmelig drink før middag foran hytta, ledsaget av den vakre tradisjonelle sang og sang av 20 Maasai krigere. Denne kulturelle aktivitet er perfekt til grupper eller familier.

2 ukers varsel kreves.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Celebratory Champagne Tasting (Additional Cost)

Perfekt for å feire en spesiell anledning eller bare for å skåle for en utrolig safari, tilbyr denne aktiviteten muligheten til å nyte en dekadent champagne-smaking i ogBeyond Ngorongoro Crater Lodge vakre vinbutikk. Du kan nippe til en herlig fransk champagne og sammenligne den med en kjent sørafrikansk Methode Cap Classique og musserende viner. Denne aktiviteten inkluderer også deilige fingersnacks.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Wine Store Paring Dinner (Additional Cost)

Denne paringsmiddagsaktiviteten er eksepsjonell for epikureanen, og lar deg nyte en privat kveld som inkluderer en appetittvekkende femretters middagsmeny i andBeyond Ngorongoro Crater Lodge vakre vinbutikk. Hvert kurs vil bli ledsaget av en av losjens eksklusive viner fra kjelleren.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Private Dinner in the Wine Store (Additional Cost)

Vakkert romantisk og eksklusiv, er en privat middag i hyttens vinbutikk perfekt for en kveld med en kjær eller som en mer intim aktivitet å tilbringe med venner og familie. Du kan nyte en deilig meny i de vakre omgivelsene i vinbutikken til Beyond Ngorongoro Crater Lodge. Middagen inkluderer en liten flaske fransk champagne samt en flaske vin til din spesielle kveld.

Ekstra kostnader gjelder

Vis mer
Vis mindre

Hadzabe Bushmen Experience (Additional Cost)

Et fascinerende kulturelt høydepunkt som nå tilbys for gjester som besøker ogBeyond Ngorongoro Crater Lodge er et heldags, off-the-beaten-track eventyr med Hadzabe-folket. Disse gamle jeger-samlingene bor i landet nær Lake Eyasi, og deres tradisjonelle uendrede livsstil og åpenbar harmoni med jorden er stavebindende. Akkompagnert gjennom av en ogBeyond ranger, gjester har muligheten til å engasjere seg med bushmen og lære alt om deres tid hedret jakt teknikker, overlevelse ferdigheter, mat forberedelse og kulturelle normer. Et veritabelt skritt tilbake i tid, dette er en unektelig autentisk kulturell reise inn i landlige Tanzania som avslører den utallige verden av disse karismatiske menneskene. Dette eventyret må forhåndsbestilles og er ikke egnet for barn under 12 år.

Vis mer
Vis mindre

Private Vehicle (Additional Cost)

Med en dedikert spillvokter og tracker, i tillegg til et privat spilldrev kjøretøy, har gjestene luksusen av skreddersy sin egen safariopplevelse; velge sine egne spillkjøretider og tilbringe så mye tid som de ønsker på observasjoner.

Vis mer
Vis mindre

WILDchild programme

AndBeyond WildChild-programmet, designet spesielt for barn som besøker våre safarihytter og leirer i Afrika, er fylt med morsomme, interaktive aktiviteter som gir muligheter til å lære og oppdage nye opplevelser og kulturer. Dypt forankret i kjærligheten til den afrikanske busken, skaper den ikke bare en rekke uforglemmelige øyeblikk for hele familien, men skaper sterke bånd mellom våre unge gjester, vår planet og dens folk.

Vis mer
Vis mindre

Maasai village visit (Additional Cost)

Besøk en Maasai Village og fordyp deg inn i den lokale kulturen. Lær hvordan du gjør brann på den tradisjonelle måten, bli invitert til en Maasai manyatta (hjemme) og besøk Maasai skolen for de yngre barna.

Vis mer
Vis mindre

Taste of Tanzania (Additional Cost)

Bli flyttet av en sensasjonell fremføring av tradisjonell musikk, sang og dans på ogBeyond Ngorongoro Crater Lodge. Ta et utvalg av appetittvekkende snacks og nyt forfriskende drikke før middag mens en gruppe på 20 Maasai krigere, i full tradisjonell kjole, fremfører en serie med rørende sanger; med den spektakulære utsikten krateret som bakgrunn. Etterpå kan du nyte en tå-tapping, rytmisk forestilling mens afrikanske trommeslagere tar over og spenningen med sine uttrykksfulle beats, dansetrinn og akrobatiske prestasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Interact with KopeLion conservation team (Additional Cost)

Nyt en halv dag med KopeLion-teamet og oppdag hvordan disse dedikerte naturvernerne fremmer sameksistens løvefolk i Ngorongoro Conservation Area (NCA). Jobber tett med lokalsamfunn, de skaper en bærekraftig 'toleransekorridor' som vil koble sammen de delte underpopulasjonene Crater og Serengeti løve igjen, sikre deres langsiktige overlevelse. Denne innsiktsfulle opplevelsen vil gi deg muligheten til å forstå utfordringene og kompleksiteten i dyrelivet og menneskelig sameksistens.

Ledsaget av et KoPelion-teammedlem, du blir kjørt gjennom Maasai-landsbyene, og et mangfold av habitater, fra den frodige kraterkanten, gjennom sparsomme gressletter, og inn i et vakkert bortgjemt skogsted. Her møter du en av KopeLion 'Ilchokuti' (løvevoktere) som vil snakke om sitt arbeid som innebærer både å jobbe med lokalsamfunnene og beskytte løver.

Vis mer
Vis mindre

Pre-dinner drinks with KopeLion (Additional Cost)

Slapp av etter en spennende dag med spillvisning med en flaske god vin og del litt tid med KopeLion-naturvernerne. Denne intime innstillingen egner seg perfekt til en interaktiv presentasjon av et medlem av KopeLion-teamet, etterfulgt av en utveksling av spørsmål og svar om det uvurderlige arbeidet de gjør for å eliminere konflikt mellom mennesker og løver langs en «toleransekorridor» som knytter krateret til Serengeti. Dette er en perfekt mulighet til å få full forståelse av arbeidet de gjør, og deres forpliktelse til en bærekraftig løsning

Vis mer
Vis mindre

Hosted Dinner (Additional Cost)

I kveld arrangeres middagen av losjens General Manager som vil gi mer innsikt i og Beyond sine filantropiske investeringer.

Vis mer
Vis mindre

Massage: Quiet Mind Journey (Additional Cost)

Dere er pålagt å skape en personlig bekreftelse for å gjenvinne en ubetinget aksept og kjærlighet til dere selv og gjenforene dere med deres sjel for å frigjøre all negativ energi fra innsiden. En unik blanding av
aromaterapi og planteoljer valgt spesielt av deg, og kombinerer dype vev massasje teknikker for å bringe avslapning til slitne, verkende muskler slik at kropp og sjel å gå tilbake til perfekt likevekt. Velg mellom en blanding av aromaterapi oljer til enten destress, hydrat, slappe av eller detox.

Full karosserie: 90 min
Kun rygg og nakke: 30 mi

Vis mer
Vis mindre

Massage: Healing Earth African Shea Butter Ritual (Additional Cost)

African Shea Butter har lenge vært hyllet for sine kraftige helbredende og nærende effekter. Avslappende nærende og energigivende denne kroppsmassasjen retter seg mot bestemte områder eller spenning og muskelubehag ved bruk av dype vevsteknikker der smerten blir dramatisk lindret.

Full kropp og hodebunn 75min
Rygg, nakke og hodebunn 45min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Soul of the Earth Celebration (Additional Cost)

Gjenoppvåk din Sjel med en kombinasjon av kraftige afrikanske aromaterapioljer og botaniske kroppsbalsamer som kombinerer tradisjonelle afrikanske Calabash og bambusverktøy med menneskelig berøring og rytmisk bevegelse i dette overbærende ritualet, den ultimate kilden til avslapning for å bringe balanse mellom sinn, kropp og sjel i hjertet i Afrika, menneskehetens vugge, gjennom berøring og vibrasjonslyd terapi ved hjelp av gamle lydverktøy og teknikker.

Velg afrikansk potet for sine gamle Healing krefter, Marula Neroli for en sensorisk overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper, Mongongo mutter til detox eller kanel og oransje til fast og Tone

Full kropp og hodebunn: 90min
Rygg og hodebunn: 60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (Additional Cost)

Gjenoppvåk sansene dine gjennom skånsom peeling og konvolutt kroppen din med inspirerende blandinger av naturlige afrikanske essensielle oljer og botaniske produkter. Vi starter behandlingen med en tørr polish etterfulgt av en full body polish for å lindre spenningen og forny huden. Vi gjør så wrap og en overbærende full kroppsmassasje ved hjelp av vår kraftige samling av urfolk afrikanske oljer og balsam.

Velg afrikansk potet for sine gamle Healing krefter, Marula Neroli for en sensorisk overbærenhet, Kalahari Melon for sine fuktighetsgivende egenskaper, Mongongo mutter til detox eller kanel & oransje til fast og Tone

90min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Signature Therapy - Embrace the healing earth difference (Additional Cost)

Maasai feiring reise
Healing Earth har nedfelt den levende sammensmeltingen av fargerike perler bevare Maasai kultur fra fortid, nåtid og fremtid innenfor Maasai Celebration Journey.

Vår reise starter med en Maasai Foot Ritual, hvor saltkrystaller fylt med planteekstrakter brukes til å rense bort eksterne elementer, noe som sikrer en positiv og kontinuerlig strøm av energi i klientterapeuten Journey.

Reisen fortsetter med en vakker kroppsrens, ved hjelp av en forfriskende Healing Earth Tanga-Orange Polish blandet med urfolk oljeekstrakter for å rense huden grundig. En herlig, avslappende massasje terapi følger med vår Maasai Body Butter, beriket med afrikansk sheasmør, kokosolje og en rik krydderblanding som etterlater kropp, sinn og sjel fornyet og oppkvikket.
For å avslutte reisen din, kaller vi på Regnet med vår gamle Maasai Thanks Feiring for å betegne slutten på vår signaturterapi og som symbolikk for Maasai kultur hvor regn er symbolsk som et viktig liv som gir kraft til ny begynnelse, velstand og foryngelse.

Klientene omfavner Maasai World og er begavet med en juvel av Maasai beadwork som de intuitivt velger og dermed holde et varig minne og en dyp forankret forbindelse med African Jord og dens folk.

90 minutter

Vis mer
Vis mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (Additional Cost)

Smelte vekk stress og foryng dine trette bein med denne fotbehandlingen som vil gi føttene dine hydrert, mykgjort og silkemyk, klar til å erobre den afrikanske busken. Føttene dine er gjennomvåt i en afrikansk Joy energigivende salt suge, skrubbet med foryngende peppermynte og eukalyptus skrubb og balsamert i African Shea Butter. Slapp av når du får en massasje på skulderen og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en kjølefotgel for å sette den siste våren i ditt trinn

30min
60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (Additional Cost)

Det ultimate håndritualet. Hendene dine er polert med en ren peppermynte og Aloe Vera polish og neglebåndene restaurert med urfolk helbredende oljer. Hendene dine blir deretter balsamert med afrikansk Shea Butter. Slapp av når du får en massasje på skulderen og hodebunnsmassasje og avslutt behandlingen med en nærende Pinotage håndoljemassasje, slik at hendene føles myke og forynget.

30min
60min

Vis mer
Vis mindre

Massage: WildChild Beauties and Buddies (Additional Cost)

Et WildChild trenger også å skjemme bort

Sug de slitne små føttene i Healing Earth Lavendel og Jasmine boblebad, etterfulgt av en Mango Orange skrubb, tåspiker grooming og mini fot kile og gni. For å lade opp energien din vil en 15min rygg-, nakke- og skuldermassasje med ren Aloe Vera Gel garantere å sende våre spirende rangers av gårde på deres neste eventyr i African Bush.

Behandling 30min

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Ngorongoro Crater Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål