WeTu Analytics

Impodimo Game Lodge

Impodimo Game Lodge ligger langs en steinete åsside med fantastisk utsikt over malariafrie Madikwe Game Reserve. Det ligger også ved kilden til en naturlig kilde, som gir hytta med forhøyet utsikt samt elvefred.

Madikwe Game Reserve dekker et område på 75000 hektar med unik topografi og fantastisk skjønnhet grenser Botswana. Det er hjem til Big 5, den vakre Painted Wolf (African Wild Dogs), Cheetah, Brown og Spotted Hyena en rekke store pattedyr og fugleliv.

Impodimo er et ideelt tilfluktssted fra en travel verden. Slapp av ved funksjonen rock pool eller les en bok fra biblioteket i komforten av vår sala med utsikt over vannhullet. Kanskje la en av våre terapeuter lette stresset ut av kroppen din med en massasje på rommet.

Alle de 8 Luxury-suitene er romslige, og har en lukket peis, klimaanlegg, minibar, kjøleskap, kaffe- og tekoker og eget bad og dusj utenfor. Din private dekk gir uavbrutt utsikt over Madikwe Game Reserve. Hver suite har blitt nøye posisjonert for å sikre absolutt personvern.

Deluxe Safari-suiten er for de som foretrekker noe ekstraordinært. Opptil 4 gjester og 2 barn bor i vår overdådige Deluxe-suite med 2 rom med eget bad, en salong og spisestue, privat boma og et lite basseng alle imponerende fantastisk utsikt over Madikwe bushveld. Med tjenestene til en privat guide, tracker, åpen 4×4 spill viewer, kokk og butler utelukkende din, setter du tempoet på en bushveld opplevelse som tar safari til et helt nytt nivå.

Stå opp om morgenen til en afrikansk soloppgang og nyt en tidlig morgenspillstasjon med din dedikerte profesjonelle ranger og tracker. Slapp av som din ranger guider deg gjennom bushen på en skreddersydd åpen Land Rover søker ut hemmelighetene i naturen. Om ettermiddagen, når varmen fra den afrikanske solen har blitt redusert og skyggene er lengre, kan du dra ut på en sundowner safari for å se solen gå ned på dette bushveld-paradiset og gå på jakt etter de mer nattlige skapningene som nå styrer bushen. Safariene er nøye tidsbestemt for å sikre optimal sesongkomfort. Spillstasjoner i den store 5-reservatet er både spennende og pedagogisk, med din kunnskapsrike ranger og svært erfarne sporere fra Shangaan-stammen som er kjent for sine sporingsevner.

Barn i alle aldre er velkomne på Impodimo, og vi elsker å gå ut av veien for å sikre at barn og foreldre begge får en uforglemmelig safariopplevelse. Vårt barneprogram er skreddersydd for de ulike aldre og kan være morsomt og pedagogisk for alle. Hvert barn får en personlig velkomstpakke med godbiter og aktiviteter å gjøre mellom safarier. Barn over 6 år er velkomne på spillstasjoner, men familier med yngre barn trenger ikke å frykte at barna deres vil gå glipp av, da vi tilbyr en «kiddies humle» som er kortere og tar sikte på å holde den lille oppmerksomheten.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Impodimo Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål