WeTu Analytics

aha Ivory Tree Game Lodge

Standard Suite

60 suiter med 2 enkeltsenger, hvorav noen kan konverteres til en King size-seng konfigurasjon. Alle suitene har en overbygd uteplass med eget bad og utendørs dusj. Suitene har minibar kjøleskap (fylt på forespørsel), kaffe- og tekoker og klimaanlegg med klimaanlegg.

Vis mer
Vis mindre

Luxury suite

4 suiter, som alle har king-size-senger i hovedsoverommet og en tilstøtende stue med satellitt-TV og konverterbare sofaer som har plass til 2 barn. Alle suitene har en overbygd uteplass med eget bad og utendørs dusj. Suitene har minibar kjøleskap (fylt på forespørsel), te- og kaffefasiliteter, klimaanlegg og et splash pool.

Vis mer
Vis mindre

Executive suite

Denne suiten har king-size-seng i salongen med åpen planløsning, satellitt-TV, overbygd uteplass, eget bad og dusjkabinett. Suiten inkluderer minibar kjøleskap (fylt på forespørsel), te & kaffe anlegget, klimaanlegget og et splash pool.

Vis mer
Vis mindre

Family Suite

1 Familiesuite med to rom og en salong. Hovedrommet har en King size-seng, og det tilstøtende rommet for kiddies har 2 enkeltsenger og deretter et salongområde med satellitt-TV. Suiten har en overbygd uteplass med eget bad og utendørs dusj. Suiten har minibar kjøleskap (fylt på forespørsel), te- og kaffefasiliteter, klimaanlegg og et splash pool

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

aha Ivory Tree Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål