WeTu Analytics

Khulu Bush Camp

Game Drives

Morgen, ettermiddag og full dag spill stasjoner kan ordnes på konsesjonen og inn i nasjonalparken. En overflod av spillarter kan bli oppdaget i konsesjonen og nasjonalparken inkludert Elephant, Lion, Giraffe, Cheetah, sebra, Sable, Wild Dog, Leopard og mye mer!

Innenfor konsesjonen kan kveldsspillstasjoner ordnes med et stopp for solnedganger og ditt valg av drikke. Tilbake til hytta ved søkelyset for å finne de unnvikende natt dyr og komme tilbake i leiren i tide for å friske opp til middag.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Etter en peiskaffe og deilige muffins, reise inn i bushen til fots med din profesjonelle guide på en vandringssafari. Nyt de tidlige skarpe morgenene når du oppdager underverkene i den afrikanske busken og se dyrelivet komme til liv. Starttid er første lys. Walking Safaris utføres på vår private konsesjon på 6000 dekar og er væravhengig.

Vis mer
Vis mindre

Painted Dog Conservation Centre

Zimbabwe har en av de største befolkningene av denne truede arten. Et besøk på Hwange Research Centre for å lære mer om disse vakre malte hundene og rehabiliterings-, forsknings- og bevaringsarbeidet rundt senteret anbefales sterkt. Det er ingen inngangsavgift belastet, men programmet ber besøkende om å enten kjøpe noe fra curio butikken med inntektene går til programmet eller ønsker velkommen noen donasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Culture & Community

Zimbabwe tilbyr en rik, dynamisk kultur og gjennom støtte fra vårt non-profit prosjekt «The Mother Africa Trust «tilbyr vi besøk til lokale klinikker, landlige skoler og Dee Old Age Home. En fantastisk måte å bli kjent med de vennlige menneskene og kulturen i Zimbabwe!

Vis mer
Vis mindre

Pan Sits

Tilbring dagen, en halv dag avslappende i nærheten av pannen med full servitør service og se på dyrene når de kommer på nært hold og personlig.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Khulu Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål