WeTu Analytics

Wind Star

 • Wind Ster

  Credit: Windstar Cruises
  Op het moment dat u aan boord gaat van de prachtige kleine schepen van Windstar, voelt u alsof u aan boord bent gegaan van uw eigen privéjacht. De perfecte combinatie van luxe, ontspanning, VIP-service en verrassende ontdekkingen wachten op u.
 • Receptie

  Credit: Windstar Cruises
  Geniet van een verwende, persoonlijke service door een bemanning die snel uw naam leert en u verrast met hun bedachtzaamheid.
 • Amphora Restaurant

  Credit: Windstar Cruises
  Wind Star biedt twee primaire eetgelegenheden. Restaurant Amphora serveert's avonds gastronomische gerechten voor cursus-voor-gangen en het restaurant Veranda biedt een informeel buffet en een uitgebreid diner voor ontbijt en lunch. Alle eetgelegenheden zijn open zitplaatsen.
 • Wind Star Staterooms

  Credit: Windstar Cruises
  Alle kamers bieden uitzicht op de oceaan, queensize bedden, een flatscreen-tv met dvd-speler en Bose SoundDock-luidsprekers voor Apple iPods. De Eigenaarsuite is voorzien van een zithoek.
 • Zonnedek

  Credit: Windstar Cruises
  Perfect voor een feestje of feesten onder de sterren is het zonneterras met zwembad, whirlpool, bar en aangrenzende de Candles Grill.
 • Whirlpool

  Credit: Windstar Cruises
  Wind Star heeft wijd open, teakhouten dekken — vrij ongebruikelijk voor kleine schepen. Met meer dan 10.000 vierkante meter aan open dek vindt u verborgen hoekjes voor privémomenten die hen een gevoel geven op hun eigen eigen veranda te zijn.

Navraagformulier

Wind Star

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen