WeTu Analytics

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Game Drives

Olifanten komen grotendeels voor op elke activiteit in Sanctuary Chobe Chilwero, aangezien de grootste populatie in Afrika deze noordelijke hoek tussen Botswana, Zambia, Namibië en Zimbabwe beslaat. Game drives in open 4 x 4 voertuigen brengen deze grijze reuzen gemakkelijk te bereiken als ze drinken en stoeien aan de rand van het water in hun onstuimige kuddes. Spannende game-drives geleid door onze gekwalificeerde professionele gidsen brengen u dicht bij nijlpaarden, buffels, puku en andere dieren die zich verzamelen aan de oevers van de Chobe rivier. De puku, een kleine roestig-bruine antilope, naast impala, kudu en rode lechwe, zijn slechts enkele van de gewone antilope die hier gevonden wordt. Natuurlijk zijn er ook leeuw en luipaard te vinden in de omgeving.

Toon meer
Toon minder

Sundowner Cruise

De beste manier om een dag safari hier af te sluiten is genieten van een cocktail terwijl u naar een Afrikaanse zonsondergang kijkt over de stille wateren van de Chobe rivier vanuit het comfort van een van onze speciaal ontworpen rivierboten. Sundowner cruises zijn ook een geweldige manier om buffels van dichtbij te zien als ze uit de schaduw komen om te grazen in de koelere avonden en olifanten als ze waden in de rivier. Chobe staat bekend om zijn overvloed aan dramatische sable en roan antilopen met hun indrukwekkende hoorns. Sitatungas - antilope met splayed voeten om hen te helpen rennen in moerassen - worden hier vaak gezien, net als de wilde hond en leeuw die op hen prooi.

Toon meer
Toon minder

Photographic Safari Cruise

Onze nieuwe safariboot beschikbaar vanaf Sanctuary Chobe Chilwero biedt plaats aan maximaal 18 gasten en heeft een onder- en bovendek, beide met 360 graden draaibare stoelen. Het bovendek biedt een geweldig uitzicht op de rivier de Chobe en wilde dieren, terwijl het benedendek beschikt over een bar en de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijk rivierontbijt of lunch. De boot biedt een geweldig exclusief en intiem alternatief voor het genieten van het Chobe gebied speciaal voor fotografieliefhebbers.

Toon meer
Toon minder

Fishing Excursions

De gasten ontmoeten hun gids bij de receptie en rijden door naar de steiger voor hun visserijactiviteiten. De beste tijd om te vissen in het Chobe gebied is in de winter, mei, juni, juli en augustus. Het type vis dat gasten kunnen verwachten te vangen is brasem en tijgervissen. Alle vissen gebeurt op een vangst- en vrijlating basis. De prijzen zijn inclusief: Gebruik van de boot voor maximaal 3 uur en visuitrusting. Maximaal 3 personen per boot en afhankelijk van beschikbaarheid.

Toon meer
Toon minder

Tour of Victoria Falls in Zimbabwe

Sanctuary Chobe Chilwero ligt op slechts anderhalf uur rijden van de spectaculaire Victoria Falls en is een geweldige uitvalsbasis om dit grote wereldwonder te verkennen. De transfertijd bedraagt ongeveer 1 ½ uur, afhankelijk van de grensformaliteiten. Vanaf hier begeleidt de gids gasten rond de watervallen en delen een aantal feiten en geschiedenis langs de weg. Sanctuary Retreats zal regenjassen leveren tijdens hoogwatermaanden wanneer de gasten waarschijnlijk nat worden van de spray van de watervallen. De wandeling duurt ongeveer 1 ½ uur (3 km), door het regenwoud en stopt bij de verschillende uitkijkpunten. U kunt ook wat curio winkelen in de aangrenzende openluchtmarkten voordat u terugkeert naar Chobe Chilwero. Deze activiteit is tegen een meerprijs. Informeer naar tarieven.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen