WeTu Analytics

Bakubung Bush Lodge

Standard Twin Room

(55 Kamers)

Alle standaard twinkamers hebben twee tweepersoonsbedden, airconditioning, badkamer met apart bad en douche, DSTV beperkt boeket, telefoons met directe buitenlijn, elektrische scheerpluggen, thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger, internationale multi pluggen en elektronische kluizen. Er is ook een minibar beschikbaar die op verzoek wordt gevuld.

Toon meer
Toon minder

Standard Queen Room

(11 Kamers)

Alle standaard Queen kamers hebben twee queensize bedden, airconditioning, badkamer met aparte baden en douches, DSTV beperkt boeket, telefoon met directe buitenlijn, elektrische scheerpluggen, koffie- en theefaciliteiten, een haardroger, internationale multi plugs en elektronische kluizen. Er is ook een minibar beschikbaar die op verzoek wordt gevuld.

Toon meer
Toon minder

Standard King Room

(20 Kamers)

Alle standaard King kamers hebben een kingsize bed, airconditioning, badkamer met een apart bad en douche, DSTV beperkt boeket, telefoon met directe buitenlijn, elektrische scheerpluggen, thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger, internationale multi stekkers en elektronische kluisjes. Er is ook een minibar beschikbaar die op verzoek wordt gevuld.

Toon meer
Toon minder

Luxury King Room

(9 Kamers)

Alle luxe kamers met kingsize bed hebben een kingsize bed, airconditioning, badkamer met apart bad en douche, loungeruimte met bank, DSTV boeket, telefoons met directe buitenlijn, elektrische scheerpluggen, verbeterde thee- en koffiefaciliteiten, een haardroger, internationale multi pluggen en elektronische kluisjes. Er is ook een minibar beschikbaar die op verzoek wordt gevuld.

Toon meer
Toon minder

Executive Suite

(4 Kamers)

Executive Suite kamers hebben een kingsize bed, airconditioning, badkamer met apart bad en douche, loungeruimte met bank, DSTV boeket, telefoons met directe buitenlijn, elektrische scheerpluggen, verbeterde thee- en koffiefaciliteiten met vipvoorzieningen, een haardroger, internationale multi plugs en elektronische kluisjes. Er is ook een minibar beschikbaar die op verzoek wordt gevuld.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bakubung Bush Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen