WeTu Analytics

Impodimo Game Lodge

Impodimo Game Lodge ligt aan een rotsachtige bergkam die een prachtig uitzicht biedt op het malariavrije Madikwe Game Reserve. Het is ook gelegen aan de bron van een natuurlijke bron, die de lodge voorziet van verhoogd uitzicht en sereniteit van de rivier.

Madikwe Game Reserve beslaat een oppervlakte van 75000 hectare unieke topografie en adembenemende schoonheid grenzend aan Botswana. Het is de thuisbasis van de Big 5, de prachtige Painted Wolf (African Wild Dogs), Cheetah, Brown en Spotted Hyena een verscheidenheid aan grote zoogdieren en vogelleven.

Impodimo is het ideale toevluchtsoord uit een drukke wereld. Ontspan bij het rotszwembad of lees een boek uit de bibliotheek in het comfort van onze sala met uitzicht op de waterput. Misschien laat een van onze therapeuten de stress uit je lichaam verlichten met een massage op de kamer.

De 8 Luxury Suites zijn ruim ingericht en beschikken over een open haard met gesloten systeem, airconditioning, een minibar, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een volledig eigen badkamer en buitendouche. Uw privédek biedt een ononderbroken uitzicht op het Madikwe Game Reserve. Elke suite is zorgvuldig gepositioneerd om absolute privacy te garanderen.

De Deluxe Safari Suite is voor degenen die liever iets buitengewoons hebben. Maximaal 4 gasten en 2 kinderen verblijven in onze luxueuze Deluxe Suite met 2 kamers met eigen badkamer, een lounge en eethoek, privé boma en dompelbad allemaal een prachtig uitzicht over het Madikwe bushveld. Met de diensten van een privé gids, tracker, open 4 × 4 game viewer, chef-kok en butler exclusief de jouwe, u het tempo op een bushveld ervaring die safari naar een geheel nieuw niveau brengt.

Sta in de ochtend op tot een Afrikaanse dageraad en geniet van een vroege ochtend game drive met uw toegewijde professionele ranger en tracker. Ontspan terwijl je ranger je door de bush gidst op een op maat gemaakte open Land Rover op zoek naar de geheimen van de natuur. In de namiddag, wanneer de hitte van de Afrikaanse zon is verminderd en de schaduwen langer zijn, ga dan op een sundowner safari om de zon te zien ondergaan op dit bushveld-paradijs en ga op zoek naar de meer nachtelijke wezens die nu over de bush heersen. De safari's zijn zorgvuldig getimed om optimaal seizoenscomfort te garanderen. Game drives in het grote 5-reservaat zijn zowel spannend als leerzaam, met je deskundige ranger en zeer ervaren trackers van de Shangaan stam die bekend staan om hun trackingvaardigheden.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Impodimo en we doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders een onvergetelijke safari ervaring hebben. Ons kiddies programma is afgestemd op de verschillende leeftijden en kan leuk en leerzaam zijn voor iedereen. Elk kind krijgt een persoonlijk welkomstpakket met goodies en activiteiten te doen tussen safari's. Kinderen ouder dan 6 jaar zijn welkom op de game drives, maar gezinnen met jongere kinderen hoeven niet bang te zijn dat hun kinderen zullen missen, want we bieden een “kiddies hommel” die korter is en gericht is op het houden van de aandacht van de kleintjes.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Impodimo Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen