WeTu Analytics

aha Ivory Tree Game Lodge

Gelegen in het bekken van een oud amfitheater dat wordt gedeeld door rivierbossen en olifantenpaden ligt een exclusieve privé wildlodge.

De centrale kamers zijn voorzien van 2 lounges, een bar, een eetkamer en een rotszwembad. Kleine intieme gastenruimtes zijn gecreëerd om warmte en afzondering voor individuele gasten te behouden. De grote patio's bieden de ideale locatie voor een heerlijk Engels ontbijt en lichte lunches met de boma gereserveerd voor vuurdiners.

Het bekroonde wellnesscentrum biedt een breed scala aan behandelingen die ontworpen zijn om geest, lichaam en geest te ontspannen. Het unieke ontwerp en de ligging van de behandelkamers zorgen voor een ononderbroken uitzicht op het reservaat.

De lodge biedt plaats aan maximaal 128 gasten in 60 standaardkamers en 4 executive suites, elk met eigen badkamer en buitendouche, klimaatregelende airconditioning, een koelkastje en een mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

Met het oog op het behoud van een hoog niveau van persoonlijke aandacht en comfort van de gasten, zijn game-drive voertuigen op maat gemaakt voor een optimale panoramische zichtbaarheid. Een van de meest ervaren in de Pilanesberg, onze rangers en gastheren zijn toegewijd om u in de buurt te brengen met een breed scala aan grote wild, waaronder de grote 5, cheeta en wilde hond, tijdens de ochtend- en avondgame drives.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

aha Ivory Tree Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen