WeTu Analytics

Morukuru Owners House

Morukuru Family Madikwe bestaat uit drie safarihuizen voor exclusief gebruik, gelegen in een privéconcessie in het malariavrije Madikwe Game Reserve. Madikwe is een van de grootste wildreservaten in Zuid-Afrika en biedt een eersteklas Big 5-safari- en natuurbestemming.

Morukuru Owner's House is een luxe huis met 2 slaapkamers aan de oevers van de Marico-rivier en is ideaal voor kleinere gezinnen of stellen die op zoek zijn naar privacy en exclusiviteit. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met apart bad en douche en dubbele wastafels. Een grote woonkamer en eetkamer, evenals een afgeschermde veranda, een verzonken vuurkorf en een privézwembad maken de ervaring compleet.

Alle maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen, evenals het gebruik van een privéwagen met gamedrive. Gasten van Morukuru Owner's House kunnen ook een slaapervaring boeken, zonder extra kosten.

Federal Air biedt dagelijkse pendelvluchten tussen OR Tambo Airport en Madikwe East Airstrip, als alternatief duurt een transfer van Johannesburg naar Madikwe 4,5 uur.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru Owners House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen