WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Suite

(1 Eenheid/villa)

De Safari Suite ligt te midden van een bloeiend Tamboti-bos en is ideaal voor grotere gezinnen of groepen. Het op maat gemaakte dek beschikt over een centrale vuurplaats en een ruime zithoek die leidt naar een gedeeltelijk overdekte sterrenpod en een privézwembad, allemaal met uitzicht op de rivier de Marico. Gasten van Safari Suite hebben een privévoertuig voor het bekijken van games en een gids.

De Safari Suite is ingericht in heldere, gedurfde kleuren en Afrikaanse texturen. Het is geschikt voor maximaal acht gasten (idealiter vier volwassenen en vier kinderen) en is de perfecte safari-schuilplaats voor grotere gezinnen of groepen die samen reizen.

De hoofdslaapkamer en de aangrenzende kamer delen een buitendouche en een open badkamer met een prachtig uitzicht op de bush. Aan de overkant van de doorgang is een lounge met aangrenzende logeerkamer en een zolder op de bovenverdieping.

Toon meer
Toon minder

Jaci's Lodges Nare Suite

(1 Eenheid/villa)

Deze familie- en groepsvriendelijke bushretraite heet „Nare”, wat „Buffalo” betekent in Tswana, omdat de site tijdens de bouw vaak werd bezocht door een gigantische buffelstier. De suite beschikt over een privézwembad en een uitkijkdek met uitzicht op een waterpoel, evenals een privévoertuig en gids voor het bekijken van games.

De Nare Suite, die plaats biedt aan maximaal zes personen (vier volwassenen en twee kinderen), is ideaal voor gezinnen of groepen die samen reizen. De suite beschikt over een master- en logeerkamer, een open badkamer met een royaal stenen bad en buitendouche, zwembad en een zolder op de bovenverdieping - perfect voor kinderen om zich uit te strekken en te ontspannen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Jaci's Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen