WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Plaats: De exclusieve Qorokwe Concession beslaat meer dan 26.000 hectare (meer dan 6400 hectare) in een gevarieerd leefgebied van het zuidoosten van Okavango, grenzend aan het beroemde Moremi Game Reserve. De naam Qorokwe betekent „de plaats waar de buffels door de struik in het water brak”, wat het wildgebied met hoge dichtheid oproept waarin dit kamp zich bevindt. Het dankt zijn productiviteit aan een mix van habitattypen die tussen de west- en oostgrens liggen: respectievelijk de Santantadibe- en Gomoti kanalen.

Plaatstype: Qorokwe Camp combineert een eigentijdse stijl met een klassieke bush feel. De negen elegante tentsuites (waaronder een zeer ruime familieunit met een eigen dompelbad) zijn goed schaduwrijk en genieten van de heersende bries. Het hele kamp, inclusief het prachtige hoofdgedeelte, kijkt uit op een lagune en het overloopzwembad is een middelpunt voor het uitgestrekte uitzicht.

Doel: Naast Qorokwe's inzet voor een lichte CO2-voetafdruk, inclusief 100% zonne-energie, speelt dit kamp een belangrijke rol in de empowerment van lokale gemeenschappen door het creëren van banen en andere inkomensgenererende mogelijkheden. Qorokwe bevordert het herstel van een gebied dat eerder werd gebruikt voor de jacht, en toont het belang van ecotoerisme in meer perifere concessies aan.

Unieke verkooppunten

Een mix van luxe eco-chic in een prachtige Okavango Delta setting
Goede concentraties grotere roofdieren — leeuw, luipaard, gevlekte hyaena, cheetah en wilde hond
Olifantenkuddes zijn vaste kenmerken in deze klassieke Okavango Delta setting.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Qorokwe Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen