WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

nThambo Tree Camp ligt in het hart van het Klaserie Privé Reservaat. Dit prachtige en niet-toeristische reservaat, staat in open verbinding met het Krugerpark. nThambo Tree Camp beschikt over slechts vijf houten chalets. De chalets zijn allemaal op palen gebouwd en voorzien van zonne-energie. Vanaf uw privé terras heeft u uitzicht op de wilde dieren, die komen drinken bij de waterplaats naast de lodge.

De chalets zijn gemaakt van canvas en hebben rieten daken. Uw comfortable badkamer heeft een douche, toilet en was tafel. Boven de bedden hangen klamboes tegen de muggen. In de warme zomermaanden kunt u afkoelen in het dompelbad, dat in het centrale deel van het kamp ligt.

Twee keer per dag gaat u tijdens uw safari op zoek naar de Big Five, met uw eigen gids en tracker. Na het ontbijt kunt u deelnemen aan wandelsafari's in de omgeving. Vanzelfsprekend is dit onder vakkundige begeleiding van uw ranger en een tracker. nThambo Tree Camp is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een kleinschalige safari lodge in een prachtige omgeving. De maaltijden zijn gebaseerd op de traditionele Afrikaanse keuken en zeer smakelijk. Regelmatige worden de gasten getrakteerd op een typische Afrikaanse braai (barbecue) in de boma.

Het kamp is niet omheind, wat betekent dat de wilde dieren vrij rondlopen. Olifanten drinken vaak uit het zwembad, wat voor veel gasten een hoogtepunt is!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

nThambo Tree Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen