WeTu Analytics

Khulu Bush Camp

Game Drives

's Ochtends,' s middags en hele dag game drives kunnen worden geregeld op de concessie en in het Nationaal Park. Een overvloed aan wildsoorten kan worden gespot in de concessie en het Nationaal Park met inbegrip van olifant, leeuw, Giraffe, Cheetah, Zebra, Sable, Wild Dog, Leopard en nog veel meer!

Binnen de concessie kunnen's avonds game-drives worden geregeld met een tussenstop bij zonsondergang voor sundowners en uw keuze aan drank. Terugkeren naar de lodge door de schijnwerpers om die ongrijpbare nachtdieren te vinden en op tijd terug te komen in het kamp om zich op te frissen voor het avondeten.

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Na een open haard koffie en heerlijke muffins, reis je te voet in de bush met uw professionele gids op een wandelsafari. Geniet van de vroege frisse ochtenden terwijl je de wonderen van de Afrikaanse struik ontdekt en de wilde dieren tot leven komen. Starttijd is het eerste licht. Wandelsafari's worden uitgevoerd op onze particuliere concessie van 6000 hectare en zijn afhankelijk van het weer.

Toon meer
Toon minder

Painted Dog Conservation Centre

Zimbabwe heeft een van de grootste populaties van deze bedreigde soort. Een bezoek aan het Hwange Research Centre om meer te weten te komen over deze prachtige beschilderde honden en de rehabilitatie-, onderzoeks- en instandhoudingsinspanningen rondom het centrum wordt ten zeerste aanbevolen. Er wordt geen inschrijfgeld in rekening gebracht, maar het programma vraagt bezoekers vriendelijk om iets te kopen van de curio winkel met opbrengst naar het programma of verwelkomt eventuele donaties.

Toon meer
Toon minder

Culture & Community

Zimbabwe biedt een rijke, dynamische cultuur en door de steun van ons non-profit project “The Mother Africa Trust “bieden we bezoeken aan lokale klinieken, landelijke scholen en het Dete Old Age Home. Een fantastische manier om de vriendelijke mensen en cultuur van Zimbabwe te leren kennen!

Toon meer
Toon minder

Pan Sits

Breng de dag door, een halve dag ontspannen in de buurt van de pan met volledige ober service en kijk naar de dieren als ze van dichtbij en persoonlijk.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Khulu Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen