WeTu Analytics

Eagle View

7:20

20 års bæredygtigt partnerskab i Masai Mara

Siden Basecamp blev etableret i 1998, har vores vision altid været at være et udstillingsvindue for ansvarlig turisme ved at iværksætte og støtte bæredygtige destinationsudviklinger og bedste praksis inden for ansvarlig turisme for at efterlade et positivt fodaftryk.
0:41

Basecamp Explorer-lejre

Basecamps komfortable og private lejre ligger på de mest naturskønne steder i Masai Mara og Mara Naboisho Conservancy, med forbløffende udsigt, bringer gæsterne tæt på naturen, hvilket skaber mindeværdige safarieventyr.
0:42

Basecamp Explorer- Safari i Mara Naboisho Conservancy

Mara Naboisho Conservancy består af 50.000 hektar uberørt dyreliv område og spektakulære natur grænser op til Masai Mara National Reserve. På trods af sin korte driftstid er Naboisho blevet kendt for sin storslåede biodiversitet og betagende skønhed. Et perfekt sted at nyde eksklusive safari eventyr.
0:43

Basecamp Explorer Walking Safari

Oplev magien i den afrikanske busk til fods med Basecamp Explorer, hvor du ikke kun kommer til at se Afrikas storslåede landskaber og dyreliv, men du kommer også til at høre, lugte, føle, smage og fornemme, hvad vores tidligste forfædre og senere opdagelsesrejsende oplevede at rejse til fods.
1:09

Basecamp Explorer - Den globale historie

En global historie - Fra menneskehedens vugge til den sidste grænse - I kombination fortæller disse to destinationer os en historie om menneskets globale indflydelse og viser os skønheden i Planet Earth.

Enquiry Form

Eagle View

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål