WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

1:29

Hoanib-floden - livsnerven af Kaokoveld

I den første i en række stemningsfulde videoer, vil vi gerne dele nogle af de fantastiske dyreliv observationer og naturskønne pragt i dette spændende vildmarksområde.
1:47

Skeletonkysten

Den fjerntliggende og øde Skeleton Coast og dens endeløse sand synes at være livløs, men livet der er, fra hårdføre gemsbok til Cape pels sæler i deres tusinder surfing de næringsrige farvande i Atlanterhavet. De ensomme rester af skibsvrag fremkalder menneskehedens historie om denne spektakulært barske kystlinje.
1:20

Ørken Oaser - Hemmelige Juveler af Namib

En af de måder, hvorpå livet er i stand til at overleve i dette næsten vandløse land, er Hoanib-flodens underjordiske strøm, der filtrerer gennem klitterne for at skabe et uventet stænk af blåt og grønt midt i det gyldne sand. Gæsterne på Hoanib Skeleton Coast har eksklusiv adgang til Klein Oase og Auses Springs for at se disse magneter for dyrelivet.
1:52

Dyrelivet af Hoanib og Skeleton Coast

Om inde i landet langs de tørre flodsenge, eller på den øde kystlinje af Skeleton Coast, dyrelivet stor og lille har tilpasset sig fantastisk til omgivelserne. Ørken-tilpasset elefant og giraf drage fordel af de få træer, mens gemsbok er den fuldendte ørken overlevende.
1:24

Hoanib skelet kyst

Hoanib Skeleton Coast Camp er en oase af uventet luksus i et survirkelig forbløffende landskab. Forundret sig over rovdyrs succes her — i betragtning af mangel på næring til deres bytte — vil du se dem alle: giraf, oryx og springbok; også stille og roligt tunge elefant, og specialister som brun hyaena — selv de mægtige konger selv, Namibias truede ørkentilpassede løver. Fra kysten ved Möwe Bay tåge blødt kryber ind i landet over jorden, og er nøglen til overlevelse for alt liv i denne ældste ørken i verden.

Enquiry Form

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål