WeTu Analytics

Elewana Kilindi Zanzibar

Elewana Kilindi Zanzibar er den ultimative romantiske destination, det perfekte sted at nyde havets harmoni og tilbringe tid sammen med den, du elsker. De luksuriøse Pavilion-suiter ligger i en malerisk tropisk have med en afsides strand og omfatter brede buede glasfri vinduer med spektakulær udsigt over Det Indiske Ocean.

Hver villa har sin egen private dyb pool og er en tendens til af sin egen gæst ambassadør. Kilindi 'åben til natur' tilgang giver den sande essens for ethvert ophold og håndværk en privat, intim og 'barfodet' appel, som så mange ønsker. Udforsk øens skjulte hemmeligheder eller slap af i infinity-poolen og se dhowerne hovedet ud til havet med en blid brise i deres sejl.

Der er en dejlig spa tilbyder et omfattende udvalg af behandlinger for at tilfredsstille dig fra top til tå, spa kombinerer afrikanske naturlige ingredienser med både moderne og traditionelle metoder i kunsten at skønhed, tilbyder det ultimative inden for forkælelse.

Gæsterne kan nyde dagbådture, scuba og snorkling for at få et glimt af delfiner, rigelige fisk og levende koraller, der trives i Zanzibars farvande. Stone Town er et UNESCO verdensarvssted, og et sted, hvor historien stadig lever. Stenbygningerne, bugtende gyder og markeder, der stadig eksisterer, som de har gjort i århundreder, gør det til en fascinerende dag at udforske.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elewana Kilindi Zanzibar

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål