WeTu Analytics

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Game Drives

Elefanter har stort set på enhver aktivitet på Sanctuary Chobe Chilwero, da den største befolkning tilbage i Afrika indtager dette nordlige hjørne mellem Botswana, Zambia, Namibia og Zimbabwe. Spildrev i åbne 4 x 4 køretøjer bringer disse grå giganter i let rækkevidde, når de drikker og boller ved vandkanten i deres larmende besætninger. Spændende spil drev ledet af vores kvalificerede professionelle guider bringer dig tæt på flodheste, bøfler, puku og andre dyr, der samles på bredden af Chobe-floden. Puku, en lille rusten-brun antilope, sammen med impala, kudu og rød lechwe, er kun nogle få af de almindelige antiloper, der findes her. Naturligvis findes løve og leopard også i området.

Show More
Show Less

Sundowner Cruise

Den bedste måde at afslutte en dag med safari her er at nippe på en cocktail, mens du ser en afrikansk solnedgang over Chobe-flodens stille vand fra komforten i en af vores specielt designede flodbåde. Sundowner krydstogter er også en fantastisk måde at se bøffel tæt på, da de kommer ud af skyggen for at græsse i de køligere aftener og elefanter, mens de vade i floden. Chobe er kendt for sin overflod af dramatiske zobel og roan antiloper med deres imponerende horn. Sitatungas - antilope med spredte fødder for at hjælpe dem med at løbe i sumpe - ses ofte her, ligesom den vilde hund og løve, der bytter på dem.

Show More
Show Less

Photographic Safari Cruise

Vores nye safaribåd fra Sanctuary Chobe Chilwero kan have plads til op til 18 gæster og har et lavere og øvre dæk, begge med 360 graders drejelige sæder. Det øverste dæk tilbyder et fantastisk udsigtspunkt for Chobe-floden og dyrelivet, mens det nederste dæk har et barområde og det perfekte sted at slappe af og nyde en lækker flod morgenmad eller frokost. Båden tilbyder et stort eksklusivt og intimt alternativ til at nyde Chobe-området især for fotografiske entusiaster.

Show More
Show Less

Fishing Excursions

Gæsterne vil mødes med deres guide i receptionen og køre igennem til anløbsbroen for deres fiskeri. Den bedste tid til fiskeri i Chobe-området er om vinteren, maj, juni, juli og august. Type fisk gæster kan forvente at fange er Bream og Tiger Fish. Alt fiskeri foregår på grundlag af fangst og frigivelse. Prisen inkluderer: Brug af båden i højst 3 timer og fiskeudstyr. Højst 3 personer per båd afhængigt af tilgængelighed.

Show More
Show Less

Tour of Victoria Falls in Zimbabwe

Sanctuary Chobe Chilwero ligger kun halvanden times kørsel fra den spektakulære Victoria Falls og er en god base, hvorfra man kan udforske dette store vidunder i verden. Overførselstiden er ca. 1 ½ time afhængigt af grænseformaliteterne. Herfra vil guiden eskortere gæster rundt i Falls dele nogle fakta og historie undervejs. Sanctuary Retreats vil levere regnfrakker i højvande måneder, når gæsterne sandsynligvis bliver våde fra spray af Falls. Tangen er ca. 1½ time i varighed (3 km), gennem regnskoven, stopper ved de forskellige udsigtspunkter. Gæsterne vil også have mulighed for at foretage nogle curio shopping i de tilstødende udendørs markeder før de vender tilbage til Chobe Chilwero. Denne aktivitet er mod et ekstra gebyr. Spørg venligst for priser.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål