WeTu Analytics

Khulu Bush Camp

Game Drives

Morgen, eftermiddag og hele dagen spil drev kan arrangeres på koncessionen og ind i nationalparken. En overflod af vildt arter kan spottes inden for koncessionen og National Park, herunder elefant, Løve, Giraf, gepard, Zebra, Sable, Wild Dog, Leopard og meget mere!

Inden for koncessionen kan aftenspil arrangeres med en solnedgang mellemlanding for solnedgange og dit valg af drikkevarer. Vender tilbage til lodgen ved rampelyset for at finde de undvigende natdyr og ankommer tilbage i lejren i tide til at friske op til middag.

Show More
Show Less

Walking Safaris

Efter en ildside kaffe og lækre muffins, rejse ind i bushen til fods med din professionelle guide på en walking safari. Nyd de tidlige sprøde morgener, når du opdager vidundere i den afrikanske busk og se dens dyreliv komme til live. Starttiden er første lys. Walking Safaris udføres på vores private koncession på 6000 hektar og er vejrafhængige.

Show More
Show Less

Painted Dog Conservation Centre

Zimbabwe har en af de største populationer af denne truede art. Et besøg på Hwange Forskningscenter for at lære mere om disse smukke malede hunde og rehabiliterings-, forsknings- og bevaringsindsatsen omkring centret anbefales stærkt. Der er ingen tilmeldingsgebyr opkrævet, men programmet beder venligst besøgende om enten at købe noget fra curio shop med provenuet går til programmet eller hilser eventuelle donationer velkommen.

Show More
Show Less

Culture & Community

Zimbabwe tilbyder en rig, dynamisk kultur, og gennem støtte fra vores nonprofitprojekt „The Mother Africa Trust „tilbyder vi besøg på lokale klinikker, landdistrikter skoler og Dete alderdomshjem. En fantastisk måde at lære de venlige mennesker og kultur i Zimbabwe at kende!

Show More
Show Less

Pan Sits

Tilbring dagen, en halv dag afslappende nær panden med fuld tjeneren service og se dyrene, som de kommer tæt på og personlige.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Khulu Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål