WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Game Drives

Et af de vigtigste højdepunkter er et spildrev langs flodsletten i en åben 4 x 4 Land Cruiser, der tager dig ind i hjertet af en afrikansk drøm, der er rig på kontinentets unikke dyr — eland, elefant, afrikanske vilde hunde, vandsorteper, store flokke af bøffel, kudu, løve og leopard.

Show More
Show Less

Walking Safaris

Tag en tur i naturen og mød vilde dyr tæt på Zambezi Expeditions Game Walks. Ledsaget af vores professionelle og højt uddannede feltguider, udforske bredden af Zambezi-floden til fods.

Show More
Show Less

Canoeing

Den nedre Zambezi-floden er de perfekte rammer for en eventyrlig kano-safari. Padle langs Zambezi-flodens rolige vand og tag i det uberørte landskab i Mana Pools National Park fra en unik vinkel. På din kano safari får du chancen for at se dyreliv som flodheste, krokodiller, elefanter og utroligt fugleliv.

Show More
Show Less

Fishing

Zambezi-floden er kendt for nogle af de bedste tiger fiskepladser i Afrika. Den langsomme strøm af Zambezi giver mulighed for stor fangst og frigivelse af tigerfiskeri, og vores guider er klar til at hjælpe med nogle tidlige morgen- eller eftermiddagsfiskeri.

Show More
Show Less

Bird Watching

Glæde i opkaldet af den afrikanske skimmer, fotografere den sydlige carmin bieater eller Narina trogonen. Eller bare læne sig tilbage og nyde deres smukke sange.

Show More
Show Less

Enquiry Form

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål