WeTu Analytics

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Game Drives

Els elefants presenten en gran mesura en qualsevol activitat al Santuari de Chobe Chilwero, ja que la població més gran esquerra a l'Àfrica ocupa aquest racó nord entre Botswana, Zàmbia, Namíbia i Zimbabwe. Les unitats de joc en vehicles de 4 x 4 de cara oberta porten aquests gegants grisos a un abast fàcil mentre beuen i es barregen a la vora de l'aigua en els seus ramats bulliciosos. Emocionants jocs conduïts pels nostres guies professionals qualificats t'acosten a hipopòtams, búfals, puku i altres animals que es reuneixen a la vora del riu Chobe. El puku, un petit antílop marró oxidat, juntament amb impala, kudu i vermell lechwe, són només alguns dels antílops comuns que es troben aquí. Naturalment, el lleó i el lleopard també es troben a la zona.

Mostra més
Mostra menys

Sundowner Cruise

La millor manera d'acabar un dia de safari aquí és prendre un còctel mentre contempla una posta de sol africana sobre les aigües tranquil·les del riu Chobe des de la comoditat d'un dels nostres vaixells fluvials especialment dissenyats. Sundowner creuers són també una gran manera de veure búfal de prop a mesura que surten de l'ombra per pasturar a les nits més fredes i elefants mentre travessen al riu. Chobe és conegut per la seva abundància d'antílops de sabre i roan dramàtics amb les seves impressionants banyes. Els sitatungas, antílop amb els peus estesos per ajudar-los a córrer en pantans, es veuen sovint aquí, així com el gos salvatge i el lleó que els treuen.

Mostra més
Mostra menys

Photographic Safari Cruise

El nostre nou vaixell de safari disponible a Santuari Chobe Chilwero pot allotjar fins a 18 convidats i té una coberta inferior i superior, tots dos amb seients giratoris de 360 graus. La coberta superior ofereix un gran mirador del riu Chobe i la vida silvestre, mentre que la coberta inferior compta amb una zona de bar i el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir d'un deliciós esmorzar riu o dinar. El vaixell ofereix una gran alternativa exclusiva i íntima per gaudir de la zona de Chobe especialment per als entusiastes de la fotografia.

Mostra més
Mostra menys

Fishing Excursions

Els clients es reuniran amb el seu guia a la recepció i conduiran fins a l'embarcador per a la seva activitat pesquera. El millor moment per a la pesca a la zona de Chobe és a l'hivern, maig, juny, juliol i agost. El tipus de peix que es pot esperar a la captura és el peix de l'orada i el tigre. Tota la pesca es realitza sobre una base de captura i alliberament. Les tarifes inclouen: Ús de l'embarcació durant un màxim de 3 hores i material de pesca. Màxim 3 persones per embarcació i segons disponibilitat.

Mostra més
Mostra menys

Tour of Victoria Falls in Zimbabwe

A només una hora i mitja en cotxe de les espectaculars cascades Victòria, el Santuari Chobe Chilwero és una base ideal per explorar aquesta gran meravella del món. El temps de transferència és d'aproximadament 1 ½ hores depenent de tràmits fronterers. A partir d'aquí, el guia acompanyarà els convidats al voltant de les Cascades compartint alguns fets i història al llarg del camí. Els recessos santuaris subministraran impermeables durant els mesos d'alta aigua quan els clients probablement es mullin de l'esprai de les Cascades. La caminada té una durada aproximada d'1½ hores (3km), a través de la selva tropical, amb parada als diferents punts de vista. Els clients també tindran l'oportunitat de fer compres curio als mercats a l'aire lliure adjacents abans de tornar a Chobe Chilwero. Aquesta activitat té un cost addicional. Si us plau, consulti les tarifes.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes