WeTu Analytics

Guest Farm Kiripotib

Chalet

(2 habitacions)

Els nostres dos xalets de luxe ofereixen molt espai, fins i tot per a un tercer llit. Totes les comoditats necessàries de casa estan incloses en la seva habitació, incloent un aire condicionat i una meravellosa vista de la posta de sol. Cada xalet té una terrassa privada, roba de llit d'alta qualitat, tetera/cafè i caixa forta petita.

Tots dos xalets estan equipats amb llit de matrimoni, bany privat, lavabo i mosquitera. El tercer llit està disponible a petició.

Mostra més
Mostra menys

Standard Room

(13 habitacions)

Des de llavors, l'antiga masia ha estat renovada i ofereix deu acollidores habitacions amb un toc africà. Totes les habitacions disposen de terrassa privada, llençols d'alta qualitat, estació de te i cafè, caixa forta petita i ventilador de sostre.

Per ser més flexibles amb les habitacions, el 2014 es va construir una casa d'hostes al costat de l'antic hangar. Hi ha dues habitacions grans i una habitació individual. Totes les habitacions disposen de terrassa privada, llençols d'alta qualitat, estació de te i cafè, caixa forta petita i ventilador de sostre.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Tent

(2 habitacions)

En un racó ombrejat, tenim les nostres dues tendes de confort. En realitat, una casa amb parets de la tenda, sostres de gespa massissa i dues habitacions.

Les dues nostres Luxury Tents estan equipades amb un llit doble, bany privat, lavabo, mosquitera, te i cafeteria també està disponible. Aquestes tendes són ideals per a aquells hostes que els agrada escoltar la natura.

Mostra més
Mostra menys