WeTu Analytics

aha Ivory Tree Game Lodge

Situat a la conca d'un antic amfiteatre dividit per boscos de ribera i senders d'elefants es troba una exclusiva casa de jocs privada.

Les zones centrals inclouen 2 salons, un bar, un menjador i una piscina de roca. S'han creat petites zones íntimes per mantenir la calidesa i la reclusió dels hostes individuals. Els patis d'escombrat són el lloc ideal per a deliciosos esmorzars en anglès i dinars lleugers amb la boma reservada per als sopars al costat del foc.

El guardonat centre wellness presenta una àmplia varietat d'opcions de tractament pensades per relaxar ment, cos i ànima. El disseny únic i la posició de les sales de tractament garanteixen unes vistes ininterrompudes de la reserva.

El lodge allotja un màxim de 128 persones en 60 habitacions estàndard i 4 suites executives, cadascuna amb bany privat i dutxa exterior, aire condicionat de control climàtic, nevera mini bar i te i cafè.

Esforçant-se per mantenir alts nivells d'atenció personal i comoditat dels hostes, els vehicles de conducció de joc es construeixen a mida garantint una visibilitat panoràmica òptima. Entre els més experimentats en el Pilanesberg, els nostres guardaparcs i amfitrions es comprometen a apropar-vos trobades amb una gran varietat de jocs grans, incloent el gran 5, guepard i gos salvatge, durant les unitats de joc del matí i de la nit.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

aha Ivory Tree Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes